Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaaa21

dziewica i prawiczek...

Polecane posty

hej wszystkim:) mam 18 lat i jestem dziewicą moj chłopak ma 21 i jest prawiczkiem, chcemy zacząc ze sobą współżyc... boje sie jednak troche naszego pierwszego razu, poniewaz oboje jestesmy zupełnie niedoswiadczeni... jesli mozecie to napiszcie co waszym zdaniem powinnam zrobic zeby ten pierwszy raz był udany zarówno dla mnie jak i dla niego, jak powinnam sie zachowywac jak go piescic itp. p.s. prosze o powazne odp.

Gość przede wszystkim sie nie zmusz
aj. Rób to, co ci "coś" podpowiada. Pewnie i tak będziecie mocno zestresowani...

no niby tak ale zupełnie nie wiem czy sobie poradzimy, boje sie tego troche, a jednoczesnie bardzo go kocham i nie chciałabym go zawiesc...

Gość . bono
skorzystajcie z porady seksuologa

najbardziej to chciałabym skorzystac z porad osob ktore były w podobnej sytuacji i mają to juz za sobą...

Gość . bono
mają za sobą co masz na mysli

mam na mysli ze juz ze sobą współżyli, przezyli swoj pierwszy raz i pewnie kolejne... sądze że takie osoby najtrafniej mogłyby ocenic sytuacje w jakiej sie znajduje i pomoc mi, bo jest to dla mnie troszke stresujące...

Gość . bono
Nie stresuj się uważasz że jestem prawiczkiem

nie wiem czy jestes prawiczkiem.... ale wiem że dla facetow ten pierwszy raz tez jest bardzo stresujący, a chciałabym żeby mojemu chłopakowi było jak najlepeij ale ze wzgledu na to że jestem dziewicą to nie bardzo wiem w jaki sposob to zrobic...

Gość do .bono
kurwa koles ale ty nudzisz, ja pierdole .... wpierdalasz sie do kazdego topiku i pierdolisz o tym ze jestes prawiczkiem, jakby to kogos obchodzilo ... wez zjedz na recznym i przestan pierdolic w kolko to samo

Gość fx28
1) nastrój i wino na rozluznienie dla panny 2) facet powinien pozbyc sie nadmiaru nasienia przed stosunkiem, moze sam, mozesz mu pomoc wtedy bedzie dluzej mogl 3) przerwac blone raz a mocno/krótko

Gość wiódł ślepy kulawego
to dobrze podsumowuje taka sytuację

Gość niekłam
offerma bono nie jest prawiczkiem ,To j tylko jego prowokacja