Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miłe_doświadczenie_ on

niechęc do sexu analnego, miłe zaskoczenie. Nasz pierwszy sex analny.

Polecane posty

witam, chciałem się podzielić swoimi wrażeniami ze sexu analnego. mnasze poczatkowe nastawienie było takie ze jest to obrzydliwe i nie chigieniczne z wiadomych powodów :) i że na 99,9% tego nie spróbujemy. wszystko zaczeło się od tego że spaliśmy u dziewczyny rodziny po weselu, rankem po przebudzeniu zaczeliśmy się pieścić, po tym jak miała orgazm ułożyła się na boku tylem do mnie, to ja wtedy zaczełem dotykać Jej tyłeczka i tak z ciekawości delikatnie tak macając dotknełem Jej anusa, widząc ze nie zaragowała na to negtywnie powturzyłem to i tak kilka razy. Zsunełem Jej majteczki i zaczełem dotykać panisem, widząc ze nie ma nic przeciwko nawilżyłem te mijsce śliną i zaczełem delikatnie wnikac i udało się, rzołądz siedział w środku, wyjełem i był "czysty" więc to powtórzyłem, potem paluszkiem i było całkiem przyjemnie. Moje podejscie do anala zmieniło się kolosalnie, teraz twierdze ze jest to całkiem przyjemne jak dla mnie, z tego co zaobserwowałem po kolejnym razie, już wszedłem w połowie penisa, mojej pannie też się to spodobało ale jak powiedziała to dziwne uczucie tak jak by się miało w tylkou kilka czopków.hehe

sorki za pismo ale jestem dyslektykiem.

boje sie że już jutro w gimnazjum moge lufe dostać z polaka przez to moje pismo:/