Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowałam sie

dlaczego tak kurde jest?

Polecane posty

Gość zderzakmamama
DOKLADNIE, do rzeczy, KTORE PRZEMIJAJA!! I jak tu tworzyc trwaly zwiazek, jak zaraz takiej jednej czy takiemu jednemu sie cos "znudzi", ktos bedzie mial "cos nowego" i mozna zmienic osobe jak zabawke... heh, ale takie czasy... trzeba czekac na swoja polowke...

Gość Z opolskiego jestes
a pani nwjdejkdekjd goda po śląsku ??

jeszcze troche i odniose wrazenie ze za duzo filmow romantycznych sie naoglądałyście a mamusie Wam za duzo bajek naopowiadały dlaczego traktujecie związki jako cos co musi byc od razu ? wyczuwam w Was pewna desperacje

Gość nwjdejkdekjd
nie goda :-) to dalekie klimaty dla mnie :)

Gość nwjdejkdekjd
tomcioszek-moze i masz troche racji w tym,ale bardziej bym to nazwala frustracja... Ja juz na frustracje nie mam czasu ;)

gdybym była desperatką to rzucałabym się na każdego mężczyznę, który pojawi się na horyzoncie...cierpliwie czekam, wiem czego chcę od życia, więc chyba ze mną wszystyko ok :)

Gość Z opolskiego jestes
:(

Gość przyszły_uczniak
nie kazdy d00pczy wszystko na potege (zapylisz gluptaska to dziecko bedzie mialo wiecej zlego niz dobrego) np matka palaca fajki i pijaca piwo jakim wzorem bedzie dla syna/corki? beda pociechy to samo robic! tak samo jak corka zolnierza wychodzaca na szeregowca czy tam juz starszego stopniem gdy ten dostanie kontrakt? Ty decydujesz komu sie oddasz. no chyba ze gwalciciela spotkasz albo jest sie prostytutka. ja tam zawsze przy kompie w majtkach siedze by jadra sie ladnie chlodzily na przyszlosc. chyba se lalke gumowa albo dmuchana kupie do przytulania. ale jak laska o piwo prosi albo drinka bierze to juz jest tragedia (sam abstynentem jestem). ale madra kobieta to ucieka od takiego co wyziewem alkoholowym dmucha!

Gość Z opolskiego jestes
kto??

Gość Z opolskiego jestes
ja maielm kiedys też taka w porządku znajomą, tzn spotykałem sie z nią i nawet cos miedzy nami było, tylkojej nie pocalowalem po ktorejs tam randce i sie chyba obraziła :(

Gość Z opolskiego jestes
tyle, że wstyd powiedzieć :)

Gość Z opolskiego jestes
25, teraz nie bedziesz mnie traktowala powaznie ;(

>nie lecę na kasę, wygląd faceta nie jest dla mnie najważniejszy a ciągle >słyszę to samo: 'jesteś wspaniałą kobietą i dobrym człwoiekiem...' >a później ślad po nich ginie. bo nie dajesz dupy. >Większości zależy tylko na tym, żeby mnie zaliczyć :/ To przykre :/ no ale to chyba widac juz na poczatku, olewaj takich i skup sie na reszcie >Nie mogę ułożyć sobie życia z kimś normalnym... to takiego znajdz :)

Gość Z opolskiego jestes
bo siedze na forum dla kobiet, i pisze , sam dokaldnie nie wiem co ;/

Gość Z opolskiego jestes
a ty wygladasz na kogos kto po ziemii twardo stapa,

A mnie rozwalają takie tematy,ostatnio proponowałem dziewczynie małżeństwo w ciemno,kiedy zobaczyła moją fotkę to zręzyegnowała z korospondencji ze mną,kocham tematy kiedy laska mówi że wygląd nie jest ważny ale kiedy widzi moje zdjęcie od razu zmienia zdanie,kocham swoją brzydotę i lubię odstraszać kobiety swoim wygolądem.kurcze chcę być najbrzydszy na świecie,takie moje marzenie,chc ebyc brzydki w stylu dzwonika z Noter Dame

kasa i wygląd niech zaczną być dla ciebie ważne, pewnie myślą ,że polecisz na każdego bo nie wybrzydzasz Może masz za silną osobowość a facetom podobają się długonogie , bezpruderyjne ,puste idiotki nie zawsze ;)jak ma długie nogi to jest próżna chyba ktoś ma kompleksy co??

Gość załamałam się
>Większości zależy tylko na tym, żeby mnie zaliczyć :/ To przykre :/ no ale to chyba widac juz na poczatku, olewaj takich i skup sie na reszcie" - no cóż...niektórzy dobrze się maskują "znajdz normalnego" - ok, tylko powiedz gdzie :)

Gość silna ja
doskonale rozumiem autorke, tylko ze ja mam 25 lat i slysze ciagle to samo fajna z ciebie dziewczyna jeszcze trafisz na swojego...a jesli nei trafie????