Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carolima

zerówka 2009/2010

Polecane posty

Może są mamy dzieci, które idą w tym roku do zerówek? Chętnie powymieniam się wrażeniami, doświadczeniami, spostrzeżeniami :) Zapraszam do dyskusji :)

Pewnie stąd moja ekscytacja :) bo moja nie chodziła... martwię się czy odnajdzie się w grupie, czy będzie grzeczna...

mam nadzieje, ze tutaj tez beda tak sympatyczne wychowawczynie :) pierwsze wrazenie w kazdym razie super :) zobaczymy co bedzie dalej...

Gość dziwne....
Im mniej bedziesz przeżywać, tym lepiej dla ciebie i dziecka. Bardzo dobrze, że dziecko znalazło się wśród rówiesników. W przedszkolu będzie jej łagodniej i łatwiej się zaklimatyzować. Bo w szkole jest na to nie co za późno.

Staram się, żeby córka nie widziała, że to dla nas też przeżycie, cieszymy się, a lęki pozostawiamy w sobie... Ona strasznie się cieszy, że idzie i będzie się uczyć i bawić. Jest podeksytowana i ufna, nie ma żadnych obaw, co mnie cieszy :) Dlatego dzielę się swoimi obawami na forum, żeby się wygadać i posłuchać co inni mają do powiedzenia, może jakieś praktyczne rady, chociażby związane z wyborem podstawowego wyposażenia przedszkolaka typu plastelina, czy farba. Raz połasiłam się na tańszą wersję plasteliny i nic się z niej nie dało zrobić... bardziej kleiła się do rąk niż do siebie samej...