Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwykła__dziewczyna

Mały dylemat, pomożecie??

Polecane posty

Niedawno przyjaciółka zapoznała mnie z kumplem swojego chłopaka, z zamiarem jak wiadomo zeswatania mnie z nim, niestety nie wpadł mi w oko, ale mimo to wybrałam się z nimi na imprezę do klubu, trochę za dużo wypiłam i tak jakoś wyszło, że całowałam się z nim i do tego czasu on nie dawał mi spokoju, ciągle dzwonił, pisał, chciał się spotkać, aż w końcu uległam i pojechałam z nim na imprezę do jego znajomych i tam właśnie poznałam jego kumpla, który od razu wpadł mi w oko, nie tylko jeżeli chodzi o wygląd, ale i charakter, świetnie nam się gadało i w ogóle, no, ale niestety stał między nami Michał który praktycznie nie odstępował mnie na krok... Po tej imprezie postanowiłam ostatecznie dać sobie spokój z panem M i w ogóle nie odbierałam jego telefonów, a po jakiś kilku dniach zadzwonił do mnie Tomek ( ten który mi się spodobał) pytał co u mnie i czy nie miałabym ochoty się dziś spotkać, nie wiedziałam co robić, ale w końcu zgodziłam się, a on powiedział, ze odezwie się później i umówimy się na konkretną godzinę, ucieszyłam się strasznie... ale on nie zadzwonił :( Teraz tak sobie mysle, ze to mógła być jakaś zmowa jego i Michała, może chcieli sprawdzić czy od niego odbiorę skoro od Michała nie odbierałam? Co o tym myślicie? No i generalnie to Michał wczoraj znów dzwonił, chciał się umówić, ale nic nie wspominał o Tomku, więc sama nie wiem co mam już o tym wszystkim sądzić ;/ Kompletnie nic nie czuje do Michała, natomiast chętnie poznałabym bliżej Tomka, ale nie wiem czy on będzie chciał się ze mną spotykać skoro wie, że podobam się Michałowi, a to jego najlepszy kumpel i co ja ma w takiej sytuacji zrobić? Doradzicie? Jeny, ale się rospisałam, nie zdziwiłabym się jakbyście nie zrozumieli nic z tego potoku słów, ale takie to wszystko skomplikowane :/

Gość uytrtyui
ja przeczytałam i zrozumiałam......ale ciezko mi cos doradzic....hmm moze powiedz panu M. ze jest fajny jako kumpel ale ze nic wiecej!! a z Panem T. raczej sobie go odpusc to pewnie była zmowa zeby Cie sprawdzic.zreszta jesli to jest jego kumpel i wie ze podobasz sie panu M. to raczej nie bedzie chciał zarywac do Ciebie. zreszta mozesz spróowac do niego napisac eska hej noi co z tym naszym spotakniem .....chociaz nie wiem czy to nie bedzie zbyt takie narzucajace sie bo jakby chciał to by sam napisał........

no właśnie ja już próbowałam tłumaczyć panu M. , że nic z tego nie będzie, ale do niego to jakby nie dotarło, a jak ostatnio powiedziałam mu, ze mogę być tylko jego koleżanką to on stwierdził, ze koleżanek to on ma mnóstwo i nie potrzebuje kolejnej i dalej mnie zadręcza. A jeżeli chodzi o pana T. ... ehh:/ ta solidarność plemników ://