Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajnik1

Przesadziłem w rozmowie?

Polecane posty

Gość Pytajnik1

Fajnie się gadało z pewną dziewczyną i nagle pyta mnie co sądze o Joli Rutowicz :| To ja na to, że nie interesuję się takimi rzeczami. Ona chciała koniecznie znac odpowiedź żebym sie nie wymigiwał. To ja napisałem, że nie interesuje się głupstwami, że tv robi ludziom wodę z mózgu. A ona na to, że nie znajdę mądrości tylko w ksiązkach. To o co zapytała to podobne życie. A ja skwitowałem, że to jest podnieta dla imbecyli, obraziła się i poszła. :| Przesadziłem?

jestes dla niej za inteligentny. szukaj kogos o podobnych zainteresowaniach, nie zanizaj standardow, chyba chcesz sie roawijac a nie uwsteczniac...

Gość Pytajnik1
Ja ją już trochę znam, ale długo nie pisaliśmy. I dzisiaj pogadaliśmy i tak nagle wyskoczyła :| Nie chciałem jej urazić, ale po prostu wyraziłem swoje zdanie. Trochę to uwłaczające żeby dyskutować na takie tematy :O

hwhehe noramlnei powiedziłes ja bym sie nie obraziła tylko raczj ta osoba wzbudza we mnie smiech i czasem z kolega o niej gadamy ale zzwyczaj po prostu nie mozemy wyjsc z podziwu ze ona jest taaaaaka głupiaaaaaaaaa;)