Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guga15

jeśli nie bromegon i norpolac to co?

Polecane posty

Gość guga15

hej, mam 21 lat mam za wysoką prolaktynę którą zwalczałam już bromergonem(codziennie rano zataczałam się od ściany do ściany-efekkt uboczny) zaczęłam starter norpolac(po 2 tabletce 25mg lekarka kazała mi odstawić po tym jak straciłam przytomność)więc co dalej? Lekarka(doktor Sendrakowska Kraków)powiedziała żebym się tym teraz nie martwiła, na to przyjdzie czas kiedy będę chciała mieć dzidziusia, że są tabletki bardzo drogie ale nie ma żadnych objawów ubocznych(z moim szczęściem jakies będą;/) chciałabym się Was zapytać czy faktycznie po tym 3 leku nie ma objawów ubocznych i ile taka przyjemność kosztuje? pozdrawiam

Gość niudka
a jak długo brałaś?? ...ja brałam jedne i drugi dopiero po Noprolaku spadła mi prolaktyna choś w pierwszym miesiącu czułam się fatalniea później organizm się przyzwyczaił

Gość kaktus26
Cześć ja biore Parodel (73zł) i po nim czuje sie ok a jak brałam bromergonem to nie mogłam normalnie funkcjonować i lekarz przepisał mi Parodel

Gość guga15
norpolac ma taki starter 3x25 mg 3x50 mg 3x75mg a potem się zaczyna 75mg normalnie łykać ja w dzień po 3 dawce po 25mg zemdlałam i lekarka powiedziała żebym się nie wygłupiała i nie brała na siłę bo jak najmniejszej dawce mdleje to przy normalnej nie wiadomo co będzie a z bromkiem długo próbowałam z 3 miesiące bo myślałam że się przyzwyczaję znajomy ginekolog doradził mi żebym dopochwowo wsadzała że się lepiej reaguje ale niestety nie reagował a zrezygnowałam z bromku jak się zeszłe wakacje skończyły bo na zajęciach na uczelni bym rady nie dała zobaczymy moja doktor znana w Krakowie jest więc może ma rację że martwić się będziemy jak dziecko będę chciała mieć tylko że ja to bym nie chciała mieć planowanej ciąży tylko taką jak by to nazwać jak nie wpadką ? ale nie można mieć wszystkiego

Oj nie wiem.. ja Brałam Bromergon- miałam strasznie niskie ciśnienie... Nie mogłam przyjmować. Później Duphaston- wysypka- w koncu zrezygnowałam całkowicie;/