Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sissi87

Mycie przed farbowaniem włosów!!!!!!!

Polecane posty

Farbuję jutro włosy farbą L'oreal Excell 10 i zapytuję bardziej doświadczone koleżanki, czy mam umyć włosy przed czy po farbowaniu.

Gość ryrhrsh
po

Gość ryrhrsh
:D

nic ciekawego nie wiecie.. kant dupy to już chyba zaspany, nie doradzaj jak nie masz bladego pojęcia, powinieneś mieć login dupa blada a nie kant dupy hehehehe ;P przy tej farbie trzeba zmoczyć włosy przed farbowaniem i lekko je osuszyć, wtedy będzie najlepszy efekt!

Gość ja nie myję włosów przed
farbowaniem no chyba,że zalecają tak w ulotce farby.

Gość no właśnie jest różnica między
zwilżyć a myć! Kant dupy ma więc rację! A poza tym ludzie czytajcie ULOTKI,INSTRUKCJE(dotyczy to każdego produktu,kosmetyku,leku)!!!Po to one są aby je czytać a nie od razu wyrzucać a robić po swojemu:o

nic dziwnego że nie macie racji, ale chodzi o szybkie mycie włosów bez szamponu, by włosy były czyste, ale skóra głowy pozostała zabezpieczona przed farbą, poza tym jeżeli się tak nie zrobi kolor wyjdzie ciemniejszy niż na opakowaniu, a wtedy można tylko o kant d.. a jak powszechnie wiadomo dupa ma obłe krągłe kształty bez kantów, więc kant dupy nie istnieje.. czyli to że się wypowiada tutaj na forum jest tylko ponurym echem jakiegoś zakrzywienia czasoprzestrzeni ;/

Gość no ale ten tego
jak włosy sa PO LAKIERZE - takie bleee to tez ich nie MYC ???? Wystarczy zwilżyć ??

Gość przyszły_uczeń
dodaj kolorytow swej osobowosci a nie kudlom bo na urodzie to zejedziesz nie wte srtrone (tak mi babuszka mowila) nie dawajcie sie oglupiac panny polskie dadami elektrodami czy vivami polska kultura lezy na lopatkach ale moze pare cipuszek to przeczyta i zrozumie co nieco o zyciu hehehe

Gość przyszły_uczeń
mezczyzn tez mamy idiotow w PL i po swiecie sie rozjechalo (naukowcy jeszcze niezmierzyli chyba jak to % sie rozklada?).

Gość do Kant dupy
a napisz mi co zrobić, żeby te francowate plamy na skórze głowy (czoło , skronie) DOMYĆ ????? Posmarować kremem przed nałożeniem?????? Jakim? Zawsze mam z tym problem :o

Gość plamy można usunąć
spirytusem salicylowym albo tonikiem do twarzy z alkoholem a najlepiej zabezpieczyć czoło przed farbowaniem tłustym kremem, wazeliną itp

Gość ja zmywam zmywaczem do paznokc

Gość gość
Najlepszym rozwiazaniem jest farbowanie wlosow w profesjonalnym salonie. Wiem, ze jest drozsze, ale przynajmniej unikniemy niespodzianek i wieeelu problemow. Sama farbuje wlosy w Black Pearl w Krakowie i jestem zadowolona po kazdej wizycie :)

Gość gość
Polecam farbowanie wlosow w salonie fryzjerskim. Ja farbuje wlosy tylko w salonie, ktory juz wiele razy sprawdzilam- Black Pearl w Krakowie. Jest bardzo dobry i elegancki. I nie jest drogo:)

Gość gość
Bardzo polecam salon black pearl w krakowie :)