Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca sięę

Ile za to zapłacić?

Polecane posty

Gość zastanawiająca sięę

Witam wszystkich. Szukam osoby, która będzie raz, lub dwa razy w tygodniu przyjeżdżała po dwójkę dzieci do domu, zawoziła je swoim samochodem na zajęcia sportowe i potem odwoziła do domu. Jaką stawkę zaproponować, czy orientujecie się może, ile taka osoba może sobie zażyczyć, by być usatysfakcjonowana?

Gość zastanawiająca sięę
Też tak myślałam, ale czy to nie będzie za mało? Na tej osobie spocznie odpowiedzialność za dwójkę maluchów, no i w czasie treningu też raczej nic nie zrobi, tylko bedzie marnowała czas...

Gość taxi robia takie usługi
że podwożą dzieci skoro twoje dzieci chodza na treningi to chyba nie są to 3-5-latki ??? Zamawiasz taxi to odwozi dzieciaka. Można wcześniej zamówić pakiet, że ma przyjechać o 7:00 i odwieźć do szkoły, o 14:00 zawieść na basen, a o 15:15 zabrać z basenu. Podzwoń po sieciach/korporacjach taksówkarskich i rozpoznaj z kim sie tak można umówić. Na taksówkach równiez jeżdż kobiety, ale facet tez może być odpowiedzialnym szoferem.

Gość uuuuuuuuupp

Gość nie uuupuj
tylko zrób tak jak radzą - zdzwoń po taxi i sie dowiesz

Gość zastanawiająca sięę
O, dzięki za odpowiedź. No właśnie jedna korporacja taxi już nam odmówiła, bo im się niby nie opłaca. Dlatego pomyślałam o osobie prywatnej. Chłopcy jeszcze nie chodzą na treningi, dopiero chcemy ich zapisać, mają 7 i 10 lat. Ich matka pracuje całymi dniami (to nie są moi synowie), a ja mieszkam w innym mieście, dlatego muszę to wszystko załatwić na odległość.

Gość zastanawiająca sięę
Uuuupnęłam jednocześnie z wpisem "taxi robią takie usługi", przepraszam ;)

Gość rokkol
www.umieramy.pl/?NDM2NQ== Rozwiąż test,składający się z 30 pytań i poznaj największą tajemnicę Twojego życia! Zobacz jakie stronki są w opisie na moim gadu-gadu!!! Tylko uważaj,bo możesz być w szoku...!!! (żeby to sprawdzić dodaj mnie na chwilkę do swoich znajomych,a później-jeśli chcesz-wykasuj:).Mój numer GG: 16033578 Sprawdź to,żebyś później nie żałował/a!!! Po prostu nie będziesz wiedział/a,co robić z zarobionymi w tak łatwy i lekki sposób pieniędzmi! Tylko nie rzucaj odrazu swej dotychczasowej pracy:),choć wiem,że będzie Cie kusić ku temu! A na dodatek poznasz swą największą tajemnicę!!! Naprawdę warto!

myślę, że około 2-3zł/km + opłata za godziny kierowcy - około 20zł.

Gość zastanawiająca sięę
Dziękuję bardzo!