Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _patti__

brzydki facet

Polecane posty

Gość _patti__

ostatnio poznałam pewnego faceta. Nie jest za przystojny( a ni nie jaki,ś bardzo brzydki miał w sumie ileś tam partnerek)ale bardzo dba o mnie tak jak jeszcze nikt.. Ma bardzo fajny charakter , seks też jest z nim fajny. Moglabym mieć przystojniejszego faceta już się wielu przewinęło tych ładnych ,ale z charakteru byli beznadziejni. Narazie ten facet jest moim kochankiem spedzam z nim czas bo go lubię , a on zaproponował mi żebysmy sprobowali być razem.. Zgodziłybyście się na moim miejscu czy poczekać na kogos kto mi bedzie bardziej odpowiadał ?

Gość _patti__
up

Gość jak mi ktos w pelni nie
odpowiada, to w ogole nic nie zaczynam. jako kochanak tez nie dopuszczam.

Gość 123654...ona
ja tam byn sprobowała czemu by nie???skoro jest dla ciebie dobry i w łozku tez nie nawala...to kogo ty ksiecia z bajki szukasz???niestety przystojni zazwyczaj okazuja sie zwyklymi frajerami...wiem z doswiadczenia

Otzo to, przystojni czetso bywaja zakochani w sbie i beznadziejni z charakteru. Wlasnie ci srednio ladni na ogol, sa ludzmi godnymi zaufania, szczerymi i naprawde mozna z nimi budowac cos trwalego.

to pytanie wskazuje, ze jestes bardzo plytka skoro dla Ciebie najwazniejszy jest wyglad pamietaj, ze na strosc zostanie Ci tylko rozmowa i przyjzn, a nie sex i wyglad