Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olinkaaaaaaaaaaaa

Wymaz z gardła... co i jak?

Polecane posty

Gość olinkaaaaaaaaaaaa

Zarejestrowałam się do laryngologa, mam termin za kilka dni, dowiedziałam się że mam przed tym zrobić wymaz z gardła w tym szpitalu. I pytanie, czy na ten wymaz do laboratorium trzeba mieć skierowanie, jakieś dokumenty ze sobą, czy coś się płaci? Wie ktoś?

Gość olinkaaaaaaaaaaaa
nikt nic nie wie? help...

Gość olinkaaaaaaaaaaaa
up up

Idź tam i zapytaj, wszędzie mają inne zwyczaje... Skąd się w ogóle dowiedziałaś że masz mieć wymaz przed wizytą?

Gość olinkaaaaaaaaaaaa
nie mogłam sieprzez kilka dni tam dodzwonić i mama mnie zarejestrowała wracając z pracy (szpital jest na 2 końcu miasta) i tak jej tam powiedzieli...

Jeśli to jest w ramach wizyty rzeczywiście to sa dwa rozwiązania: albo mają cię w dokumentach i wiedzą że masz robić wymaz jak zgłosisz się i powiesz o co chodzi, lub powinnaś się zgłosić do rejestracji po jakiś dokument potwierdzający. Ja się raczej spotkałam z rozwiązaniem, że wymaz robi się po pierwszej wizycie. Jesli rzeczywiście masz go zrobić to radze robić już, w tego co wiem na wynik się troche jednak czeka... No i raczej powinien być bezpłatny

Gość olinkaaaaaaaaaaaa
dzięki :)

Skoro nie dostałaś żadnego skierowania to idziesz tak jakby prywatnie,BEZ SKIEROWANIA NIE ZROBIA CI TEGO jest za drogie.Skoro ktoś tam Cie kierował i wymagał takowego wymazu na który czeka sie tydzień -powinien jednoznacznie dać Ci też skierowanie i już!Chcą Cie po prostu naciągnąć!!!