Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okressssa

Niedyskretne pytanie do pań o okres...

Polecane posty

Gość okressssa

Witam, zastanwiam sie kochane czy to jest normalne, aby podczas miesiaczki miec rozwolnienie, to nie jest typowa biegunka ciagle, bo nie jest plynna, raczej czasem normalny stolec, czasem luzny no i kilka razy dziennie:o Czasem co godzine, albo jakos tak, poznie lduzsza przerwa i znowu... HMM u mnie zwyczajne wyproznienie nastepuje, raz na 2, 3 dni. czy powinnam sie martwic, cos zbadac, jakos nigdy nie przyszlo mi do glowy spytac ginekologa, o to, a w najblizszym czasie sie nie wybieram, dlatego pytam Was.

To chyba normalne, masz skurcze, które mają hmmm oczyścić :D Działają na całą okolicę ;)

wszystko zależy co jesz.. a z ginekologiem zawsze mozesz porozmawiac albo pojdz do zwyklego lekarza to wypisze ci skierowanie na badanie i bedzie ok :)

Gość bardzo normalne
nawet napewno

Gość okressssa
dzieki persymona:) bo ja sie juz martwic zaczelam. hmm to takie nieprzyjemne i meczace, nie wiem co to bybylo jakbym miala pracowac? ehh. no ale nic skoro to normalne, to nieprzyjemny temat zamykamy? a moze sie jeszcze ktos wypowie? hehe

Gość bardzo normalne
nie masz powodów do zmartwień.trzymaj się

Gość okressssa
dzieki dzieki dzieki :) teraz juz mnie chyba utwierdzlyscie, ze to sie zdarza eheh, a moze jakies rady czy to sie da jakos zniwelowac? jakies tabsy na utwardzenie?:o ;/czy nie warto?

Może ewntualnie węgiel? Nie ma co się truc sztucznymi tabletkami. No, ewentualnie coś rozkurczowego :)

Gość bardzo normalne
tak jak mówi persymona możesz np.wziąć nospę jeśli bóle są bardzo dokuczliwe

Gość okressssa
kiedys kupilam wegiel, ale jest poprostu okropny w skamu:o i dlatego odpada, no ale nic, juz tyle razy to przezylam, to moze jeszcze dam rade:o ehh dzieki za wypowiedzi:) pozdrawiam

Gość hienka
Tak, to normalne, silne skurcze wprawiaja w ruch jelita i idziemy do kibelka:D