Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyganetka

chce zostac prostytutką

Polecane posty

Gość cyganetka

bo mam dosc zarabiania smiesznej kasy.dziewczyny ktore pracuja prosze o jakies praktyczne rady.a moze ktoras odezwalaby sie na mojego e-maila?-chetnie pogadam. a osoby chcace prawic mi kazania niech sobie odpuszcza.

Gość Dobrotliwy kolejkowicz
Na sam początek musisz założyć listę kolejkową bo inaczej będziesz miała burdel w przyjmowaniu klientów.

Gość . bono
Jak musisz

Gość cyganetka
fffff nie jestem z trojmiasta ale niedaleko.to moj e-mail szu666szu@tlen.pl.prosze odezwij sie. niestety musze.cgyba ze ktos da mi 100000 to nie bede musiala.

chyba nie wiesz na co sie piszesz ale jak juz jetses zdesperowana i kasa dla Ciebe jest tak wazna to dlaczego akurat to. jesli umiesz tanczyc to pracuj np w jakims klubie z rozbierankami - potanczysz i niezle napiwki dostaniesz albo na wieczorach kawalerskich - jest duzo teraz firm, gdzie zatrudniaja chetnych do tego typu pokazow, podszkalaja i jazda. ostatnio jak bylam na wieczorze panienskim to ten koles powiedzial, ze srednio wyciagana ok 1500 na reke w weekend w wieczory, no a w tygodniu duzo osob tez pracuje - tyle nie wystraczy?? nie zaczynaj od dawania dupy bo pozniej z tego trudno wyjsc - ale ja nie znam tego z autopsji wiec moze nie mam racji

Gość cyganetka
jestem juz tak zdesperowana ze nie wiem co robic.potrzebuje kasy na gwalt.pomyslalam ze w ten sposob najszybciej ja zarobie.chce to zrobic dla rodziny.wszyscy sie meczymy juz 7 lat i normalnie psycha mi siada.postanowilam ze wlasnie w ten sposob rozwiaze nasze problemy

Gość a to juz nie mozna
gwalcici za darmo?>>>>

Gość cyganetka
nie mam tego problemu bo maz wie co mam zamiar zrobic a corka jest jeszcze mala.maz na to nic nie mowi bo sam nie moze odmienic naszej sytuacji -jest ciezko chory. seks miedzy nami jest sporadyczny(raz na pol roku moze)-wlasnie ze wzgledu na jego chorobe.kochamy sie bardzo i chce zeby mial dobrze,zeby nie musial sie martwic nie dosc ze choroba to jeszcze tym ze nie ma co do garnka wlozyc i moze niedlugo wyladujemy pod mostem bo zabiora nam mieszkanie.on czuje sie bezsilny i widze jak to go zabija jeszcze gorzej niz choroba :(.

jedź do danii na renowację kąpielsk ;] ja tam wyciągam 0d 8 do 12 tys na miesiąc, zależy od tego jak wielki jest ośrodek :)

bo dawać dupy za kase hmmm to nic mądrego, to już wolałbym tyrać jak czarnuch sprzątając ulicę, i wolałbym mieć syf w chacie być głodnym a nie żeby moja żona miałaby się kurwić żeby mieć torchę lepiej na chacie, to jest naprawdę głupi pomysł....

Gość cyganetka
zalamany,prosze daj mi wtedy namiary na ta prace.fajnie by bylo gdybym mogla tam pojechac i zarobic taka kase bez kxxxwienia sie.dzieki tobie odzyskalam nadzieje :).moze dzieki tobie moj los sie odmieni.jak to super ze tacy ludzie jak ty pojawiaja sie na forum.czekam niecierpliwie na te namiary-mozesz przeslac na moj e-mail.a ciezkiej pracy sie nie boje :))))))

prostytucja jest bardzo ciężkim zawodem który niszczy osobowość kobiety Prostytutki wchodzą w narkotyki, alkoholizm bo takie są wymogi zawodu nie mówiąc o chorobach wenerycznych .Musisz mieć jeszcze odpowiedni charakter To nie jest tak jak sądzisz gdy masz ochotę na faceta który ci się podoba i go zaciagasz do łóżka.Tam facet płaci i musisz mu "zrobić usługę" taką jaka sobie życzy a że chodzą najczęściej faceci którzy nie mogą zrealizować swoich seksualnych dewiacji ze swoimi kobietami to ty musisz to wykonać a te dewiacje są naprawdę trudne do przezwyciężenia dla kobiety Ponadto musisz mieć sexapil czy go masz?

jak pojadę w paxdzierniku to mogę dać ci namiary :) teraz mam urlop i nic nie chcę słyszeć o pracy, a jeśli chodzi o prostytujcę to jeśli szanujesz samą siebię, daj spokój ok? Napewno jestes jakąś w miarę normalną kobietą, więc zastanów się czy mieć normalne życie w biedzie, czy mieć wiadro z pizdy ale mieć więcej kasy.... ja wybrałbym to pierwsze...

Gość cyganetka
dzieki zalamany :)jezeli dasz mi namiary i zarobie taka kase jak mowisz to zapomne o tym glupim pomysle.jak dotad nikt nigdy nie zaoferowal mi pomocy tak jak ty.a ciezkiej pracy sie nie boje i na pewno sie postaram.teraz tez ciezko pracuje ale skutki sa marne jak dotad.moze przeslij mi te namiary na moj e-mail:szu666szu@tlen.pl.jeszcze raz serdeczne dzieki.nawet nie wiesz jaka radosc byla w domu jak opowiedzialam mezowi o twojej propozycji.od razu jest inna atmosfera w domu i jakas nadzieja.nie wiem jak ci dziekowac :) :) :).a na razie zycze ci milego wypoczynku.

Gość i sa jeszcze fajni
ludzie na forum..powodzenia zycze:-)

Gość cyganetka
witam ponownie.wrocilam bo jednak nikt mi nie pomogl.zalamany wogole sie nie odezwal.ale bylam glupia ze ludzilam sie ze ktos mi pomoze.teraz ponawiam prosbe do dziewczyn ktore pracuja w tym zawodzie-prosze pomozcie.prosze o jakies praktyczne porady.np.jak przyciagnac klienta,co robic zeby byl zadowolony,jak sie ubrac itp.a moze ktoras odezwie sie na mojego e-maila :szu666szu@tlen.pl pozdrawiam wszystkie pracujace dziewczyny :)

sorry, ale jak już mówiłem wcześniej mam urlop. i rzadko kiedy jestem na necie. dziś z wieczora ci napiszę wszystko jak zapłacę abonament i dostanę nowy rachunek na neta w telefonie.

Gość cyganetka
a jednak jestes zalamany :)myslalam ze mnie robisz w konia.dobrze poczekam jesli trzeba :) pozdrowionka dla wszystkich :)

Gość daj ogłoszenie w prasie...
A co robić, żeby był zadowolony? Wszystko co facet zechce. Nawet jak walnie Cię w mordę, też powinnaś być zadowolona, to wtedy i on będzie zadowolony. Taka to praca, kochanie.

Gość cyganetka
znowu wrocilam.wiele osob odezwalo sie do mnie.jedni z kazaniami-tym dziekuje.drudzy z obietnicami pomocy np.znalezienia pracy.ale niestety na obietnicach sie skonczylo :(.poczatkowo-glupia-sadzilam ze sa jeszcze ludzie wporzo,ktorzy naprawde moga pomoc ale najzwyczajniej mnie zlali(wpierw piszac:"na boga nie rob tego!"tak jest zawsze.dlatego twierdze ze latwo sie prawi kazania ze to takie niemoralne,wstretne ble,ble,ble a suma sumarum okazuje sie ze jednak mam racje.jezeli czlowiek sam nie da sobie rady to nikt mu nie pomoze.

Gość ja sama tak zarabiam
nie wiem w jakim miescie mieszkasz ale wejdz na roksa.pl i napisz maile do dziewczyn i zaddzwon ze swojego miasta gdzie sa woollne miesta idz na rozmowe itd

zamiesc swoj anons ze szukasz sponsora na www.szukamsponsora.pl albo na www.eamore.pl i tam sie oglaszaja dziewczyny ktore szukaja sponsora..nie musisz odrazu z wieloma sypiac za kase moze tak byc ze spotkasz stalego sponsora i tak by bylo najwygodniej dla ciebie jak chcesz w tym kierunku isc..pozdrawiam

Gość Emmett Fitz-Hume
Od jednego stałego sponsora rozepchana porodem mężatka z pewnością nie wyciągnie takiej kasiorki, która rozwiąże problemy finansowe :P

Byłam w podobnej sytuacji finansowej, straciłam wszystko i wszystkich i też poszlam tą drogą. Nie bede tu pisać mojej historii, bo juz nie raz pisałam na forum. chcesz to znajdziesz , nie to nie. Nie namawiam Cie do prostytucji, jednak... chce Ci pomoc Nie wiem w jakim miescie mieszkasz, jesli gdzies w trojmiescie- to mogę dać Ci namiar do fajnego mieszkania w Gdansku. Pogadasz i zdecydujesz. Chcesz?

Gość W kwestii organizacji
- czy nie lepiej zamieścić np. taki anonsik http://lsex.pl/487dph :) ? Przynajmniej wiesz z kim się spotkasz a i (poniekąd) to portal społecznościowy (choć specyficzny) więc można obadać historię kandydata ;)

Gość cyganetka
purpurowa lza-dzieki.poszukam twoich wczesniejszych postow.mieszkam niedaleko trojmiasta ale wolalabym pracowac gdzies dalej.wlasciwie mozna powiedziec ze wstepnie jestem umowiona.chodzi mi raczej o praktyczne rady dotyczace tego zawodu.nie pracowalam tak wiec nie wiem "czym to sie je".czy na twoich postach piszesz o tym? emmett-fitz-hume - sam jestes rozepchany od analu z sasiadem ;P

W tym zawodzie nie ma zasad, praktycznie każdy lokal, czy każda dziewczyna ustala sobie sama zasady. Jesli gdzies tam będziesz- dowiesz się na miejscu wszystkiego. Jedna sugestia z mojej strony- klient to TYLKO klient, płaci, wykonujez co ustalićie i za drzwi Pana. Nie wkręcaj sie w jakieś historyjki, nie reaguj na zaproszenia na obied, do kina czy gdzieś indziej. On nigdy nie potraktuje Cie jak normalną kobietę, bo płaci Ci za sex.

Gość cyganetka
dzieki purpurowa lza.o takie uwagi wlasnie mi chodzi.mimo to ze moze powiedza mi tam gdzie bede co i jak ale nic nie zastapi doswiadczenia ktore zdobywa sie w trakcie pracy