Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pabacco rabanne

Pytanie dotyczące gry wstępnej bez seksu

Polecane posty

Gość pabacco rabanne

Spotykam się z mężczyzną, idziemy do łóżka ale zawsze są to tylko pieszczoty bez seksu. Za każdym razem (a jest tak od jakiegoś czasu) ma on pełna erekcję, całujemy się, różne pieszczoty itd, ale potem jakoś tak sie składa że do niczego nie dochodzi. Może to ja daję sygnały że nie jestem gotowa. Mi na razie zresztą wystarczy takie przytulanie. Tyle że nie wiem co on o tym myśli.... Aż boje się spytać. Czy to dla faceta OK, mieć erekcię i nie mieć po tym wytrysku? Szczerze.

Gość pabacco rabanne
Dzięki a może bardziej rozbudowana wypowiedź?

Gość k.ajtek.
rzeczywiście trochę dziwne..ja myślę, że potem prędzej czy później on się masturbuje, bo przecież musi rozładować napięcie. A ty podczas tych zabaw miewasz orgazmy?

Gość pabacco rabanne
Też tak podejrzewam, ale nie wiem, jestem kobietą, mi bardzo się podobają same pieszczoty. Nie dochodzę, ale jestem podniecona, to jest fajne. Nie wiem jak jest u mężczyzn.

Gość Cóz u mężczyzn jest zwykle tak
samo jak u kobiet- trzeba rozładować narastające napięcie seksualne. Naprawdę wystarczają Ci wyłacznie pieszczoty?

Gość może on nie jest gotowy
wstydzi się lub boi ? a może po prostu ma takie zasady i nie chce uprawiać seksu może czeka aż sama zaproponujesz coś więcej nie pytaj nas, spytaj swojego faceta bo my za Chiny Ludowe nie zgadniemy co on sobie myśli

Gość pabacco rabanne
No jak jestem na skraju, to nie wystarczają mi, ale z nim zazwyczaj nie jestem aż tak podniecona. Po prostu raz słyszałam że jak ktoś ma erekcję to musi albo rozładować napięcie albo pojawia się ból. Ciekawa jestem jak to odbiera.

Gość k.ajtek.
Zwykła erekcja np pod wpływem myśli o seksie, przeczytania czegos albo zobaczenia seksownych zdjęć - przynajmniej u mnie ale sadzę, że u innych mężczyzn też - nie musi kończyć się ani wytryskiem ani bólem, tylko może po prostu minąć. Ale jeśli erekcja trwa długo i podniecenie długo narasta, kiedy już nie wiele brakuje do wytrysku i wtedy się przerwie, to myslę, że mogłoby być jak mówisz. Ja w takiej sytuacji nigdy nie przerywałem. Pytanie czy on podczas waszych zabaw się bardzo podnieca. On sam albo ty pieścisz jego członka? Jeśli tak, to rzeczywiście on się dziwnie zachowuje

A myslisz ze jak facetowi maszt sie podniesie, to odrazu musi tryskac? To by chlopaki w szkolach w pampersach chyba chodzily, w ogole na co dzien :D Jak to jest normalny facet, to Cie po prostu rozumie i nie pospiesza i tyle. Tak strasznie to dziwna, facet rozumie kobiete, ehhh ;D

Gość pabacco rabanne
Dzięki za opinie. No tak.. w sumie dziwnie byłoby np. pocałunki na przystanku i od razu wytrysk... To znaczy że jeszcze był mało podniecony według was?

Gość aaasssdddd
Te Rysa na marmurze wypierdalaj mi tu z tymi hoojowymi reklamami tego płatnego gówna.

Gość _Misiek_
Całkiem szczerze. Nie ma czego się bać Trzeba po prostu o tym rozmawiać.

jak czujesz że on ma pełną erekcję jak napisałaś to weź penisa w dłoń i mu zwal żeby miał wytrysk ,będzie bardzo szczęśliwy a ty zadowolona że jemu jest fajnie.bo rzeczywiście takie zabawy z facetem bez jego wytrysku powodują u niego tylko ból jader