Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona pomarańcza

prywaciarze-imbecyle

Polecane posty

czy wszyscy prywaciarze teraz pytaja o plany zwiazane z poszerzeniem rodziny?????przeciez to jest wrecz chamskie,nie mowiac juz o tym,ze nie maja prawa o to pytac..!! szlag mnie zaraz trafi z tym szukaniem pracy!!! :O

Gość ja zawsze odpowiadałam
Czyżby miał Pan zamiar załozyć ze mną rodzinę? A mam to traktowac jak propozycję matrymonialną od Pana? :-P paru się wkurzyło paru zawstydziło paru głupio rozesmiało I raz trafiłam na takiego co mnie ztrudnił! :-D

Gość ja zawsze odpowiadałam
Wychodziłam z założenia, że z imbecylem i tak nie chcę pracować :-P

Gość juij
te ich pytania ,a z kim mieszkasz??

Gość A szuka Pan mieszkania

Gość dziewcze piszace
załatwcie sobie lewe zaświadczenie o braku zdolności rozrodczych , marskości czy grypie jajników i po kłopocie. facet Was pyta a Wy mu to przed oczy. i praca jest!

Gość AJK12345
Przecież nie o to chodzi w takim pytaniu. Co w tym niby jest niestosownego ? Praca jest najzwyklejszą umową dwóch stron i powinna być jasność w jakim mniej więcej okresie obie strony mogą na siebie liczyć.

Gość AJK12345
Ha ! Prywaciarz właśnie to jest taki krwiożerczy obiekt w umyśle osób które uważają, że praca to jest jakiś obowiązek który się im należy. I ktoś musi im ją dać. I nie dociera, że nie ma granicy między "pracodawcą" i "pracobiorcą". Jeśli prywaciarz to takie straszydło, to nic nie stoi na przeszkodzie aby się nim stać (jakiś niecały tydzień załatwiania) i już można straszliwie wykorzystywać biedne owieczki które chcą przyjść po pracę.

Gość przyszły_uczniak
taki jest kapitalizm . . . a moze prywaciarz chialby sam dzieciaka dorobic jak szef sekretarce?

tępe dzidy :o Prywaciarze to było pejoratywne określenie biznesmenów, którzy na przekór władzy PRL próbowali stworzyć własny biznes, wychodzili z inicjatywą :o Widać niektórzy mentalnie tkwią jeszcze głęboko w poprzedniej epoce :o

Gość czas stosować przepisy
na rozmowie kwalifikacyjnej rekrutujący może nas pytać tylko o: imię i nazwisko, imiona rodziców, datę urodzenia, miejsce zamieszkania, wykształcenie, przebieg kariery zawodowej, numer PESEL pytanie o stan rodzinny, miejsce zameldowania orientację seksualną dzieci i ciąże są niedozwolone :-P

tia :D udowodnij mu potem cokolwiek. albo spróbuj przykoazaczyć. Jak myślisz - dostaniesz tą pracę? :D martwe prawo 🖐️

i tak nie dostanę , więc czas takim robic koło d u p y zabierać ze sobą dyktafon w torebce, ja od niedawna tak robię :-P i nagrywam spotkania, jak którys zada takie pytania nie odpuszczę 😠

>> nagrywam spotkania, jak którys zada takie pytania nie odpuszczę Do sądu z tym pójdziesz? :D:D nie bądź śmieszna :o

Gość NoSzokPoProstu
Wypowiedzi w tym wątku dokładnie pokazują dlaczego łatwiej znaleźć pracę facetom i dlaczego zarabiają oni więcej. Niech się taka wymądrzająca ustawi po drugiej stronie, gdzie ryzykuje własnymi pieniędzmi zatrudniając takie kretynki jak wypowiadające się w tym wątku.

>> gdzie ryzykuje własnymi pieniędzmi zatrudniając takie kretynki Dokładnie. Facet w najgorszym razie czasem może mieć kaca ;) A kobiety?? :o okresy, humorki, ciąże, że już nie wspomnę o gorszej pracy, bo plotkują o pierdołach zamiast robić swoje :o

nie do sądu, ale do Państwowej Inspekcji Pracy, oni mu zrobią porządek pod czaszką i w firmie :-P

no i bardzo dobrze srednio do takiego pracodawcy zgłasza się ze 200 pań na jedno stanowisko, wiem bo tak było u mojego znajomego w firmie :-P jak połowa będzie uświadomiona i poskarży się PIP to 500 X 100 robi juz kwotę Tylko trezba informowac kobiety o ich prawach :-P

Za jedno wykrocznie można ukarać tylko raz. Więc jesli nawet 100 pań (co jest niemożliwe) złoży zawiadomienie, to i tak może dostać tylko pięc stów :)

Gość NoSzokPoProstu
czas stosowac przepisy: naprawdę masz takie podejście czy udajesz ? Praca jest umówieniem się dwóch osób z których jedna sprzedaje swoje umiejętności, a druga płaci jej za to uzgodnioną kwotę. I to ma być interes dla obu stron. A nie walka. Jeżeli ktoś cię zatrudnia i myślisz, że może się to być na kilka lat, a on od razu wie że zatrudnia cię na dwa miesiące bo za dwa miesiące inna pracownica wraca z macierzyńskiego i itak cie wywali, ale zataił to przed tobą to co ? To oszust. I to samo Ty. Jak jesteś w trzecim miesiącu ciąży ale to zatajasz, a po drugiej stronie wkopujesz kogoś kto ryzykuje swoimi pieniędzmy rozwijając firmę to oszustką jesteś ty. Nie ma nic niestosownego w wyjaśnianiu wszystkich kwestii w trakcie takich rozmów.

każda rozmowa kwalifikacyjna jest oddzielna rozmową, wieć to jest 100 wykroczeń :-P to juz recydywa :-P

>> każda rozmowa kwalifikacyjna jest oddzielna rozmową, wieć to jest 100 wykroczeń A własnie, że gówno prawda :o sprawdź, potem pisz 🖐️

ja nic nie zatajam, bo według prawa on nie ma prawa pytac mnie o mój stan fizjologiczny :-P więc to on łamie prawo

Gość NoSzokPoProstu
No i dlatego właśnie chodzisz i szukasz pracy z dyktafonem w torebce, a nie Ty przyjmuszesz do pracy.

jak okradniesz 100 osób to też jest wg ciebie jedna kradzież, tak? :-D