Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cierpka_cytryna

mam patent na faceta

Polecane posty

Jeśli jesteś ładna bądź facet się już Tobą zainteresował zaczynacie powoli być ze sobą to: nie dzwoń do niego często nie pisz sms często raczej zawsze to TY opisuj i to po godzinie czasu udawaj niedostępną nigdy nie panikuj (kłonia etc) zawsze staraj się być spokojna i opanowana nigdy nie rób problemów jeśli chodzi o kolegów piwo kosza siatkę siłownie NIGDY nie dzwoń w tym czasie i NIGDY nie rób pretensji że był z kolegami a nie z Tobą GOTUJ MU DOBRZE nie sprawdzaj mu telefonu Uśmiechaj się, zawsze bądź ładna i świeża radosna nie rób problemów tam gdzie ich nie ma oto mantra wasza kobiety

Gość oprocz tego jednego
"GOTUJ MU DOBRZE" wszystko sie zgadzalo, ale facet po roku stwierdzil, ze jestes zbyt zimna:P

Gość i obciągaj mu dobrze i zawsze
kiedy tego chce

Gość mwojcik
a gdzie w tych mantrach facet cały czas piszesz tylko o sobie i to ma być patent na faceta? na mnie napewno nie

no właśnie po 4 latach związku zaczynam tak myśleć, że pokazałam za bardzo, że mi zależy itd Więc stopniowo jasne powoli trzeba się angażować, ale bardzo powoli faceci to dzieci i nie chcą boją się odpowiedzialności. Dałam sobie z chłopakiem ostatnią szanse i właśnie mam zamiar pokazać mu, co to znaczy teraz moja mantra. Próbowałam już wszystkiego to ostatnia szansa. Ale wiem jedno płacz dzwonienie i pisanie sms co chwila to droga do rozstania

Gość KAtes
ja tak robie

Gość fefef
udawaj zimna niedostepna niezainteresowana nie dzwon do niego nie pisz zrezygnuj z czułosci by twoj mezczyzna za toba latał;/ zreszygnuj ze swoich potrzeb najlepiej

T prawda co piszesz, chociaz oczywiscie trzeba to wszystko dopasowac do charakteru faceta, bo rozni sa ludzie :P Polecam ksiazke "Dlaczego mezczyzni kochaja zlozy" :) kazda dziewczyna powinna ja przeczytac :D

Ja na razie jestem singielka, ale tak sobie mysle, ze jesli faceta chce sie zainteresowac soba, to chyba najpierw trzeba to rozegrac inaczej -> tzn. byc mila i "dostepna" ze tak powiem :P Jak myslicie dziewczyny? :)

Gość i on się tym ideałem
zanudzi na śmierć.

Gość ddfffffffffffffffffffffff
przykre:( trzeba udawac kogos innego chamowac sie itp zeby on z toba był

Gość pomaranczowsza
nie wiem, co chcesz zyskac UDAJAC cokolwiek przed facetem, oszukujac jego, a przede wszystkim SAMA SIEBIE ? to jest wlasnie patent na niedojrzaly zwiazek. zamiast ludzie dobrac sie charakterami i pogladami jak nalezy, wiaza sie z kims nieodpowiednim po to, zeby potem nim manipulowac i go tenowac :o dziecinada.

Gość pomaranczowsza
tRenowac ;)

Cierpka cytryno, mam to samo - niestety dla mnie to jest troche granie kogos kim sie nie jest, chociaz dla wlasnego dobra :P W poprzednim zwiazku bylam za dobra i nie zostalo to docenione przez mojego faceta, dlatego teraz chce byc inna.. tylko czy codziennie da sie tak kontrolowac siebie, swoje emocje, to co sie robi i mowi???

Gość pomaranczowsza
tylko dlatego, ze ktos wpadl na blyskotliwy pomysl zarobienia paru groszy na psychologicznych laikach (mowie o w/w ksiazce) nie oznacza, ze ludzie tak maja postepowac :o nie mozna byc szczesliwym w zwiazku, w ktorym nie mozesz byc soba i musisz cokolwiek udawac.

Gość mwojcik
najpierw uwodzicie mężczyzn a później wariujecie w ciąży o co wam chodzi w naprawdę?

znaczy ja powiem tak, że jak czekam np pól dnia żeby dostać sms od niego pierwsza to fajniej jest go dostać niż jak mi odpisuję. ITD ITD wiem że czasem jest ciężko, np jak idzie na piwo a ja bym chciała wieczór spędzić z nim ale myślę, że zaciśniecie zębów jest dobrym rozwiązaniem niż dzwonienie, pisanie smsów nakręcanie się w złości, to do niczego nie prowadzi. A jak się zaciśnie zęby to i złość minie a jak się spotkamy to można delikatnie przecież powiedzieć, że było mi przykro i tyle ale delikatnie !To nie chodzi o udawanie kogoś innego tylko na dorosłe życie. To dzieci krzyczą tupią płaczą kładą się na podłogę. Dorośli umiejeją panować nad emocjami i o to właśnie chodzi. A kobietą jest ciężej panować nad emocjami i już.

Gość mwojcik
najpierw zastanówcie się z kim chcecie być bo napewno nie bedziecie chciały być z mezczyzna przed ktorym czujecie lęk

za mało od was opinii. Zaraz wyjeżdżam z nim na wakacje. i trochę się boję bo mi zależy i chcę dobrze wypaść Jesu żeby po 4 latach znajomości chcieć dobrze wypaść....