Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DariuszPoznan

Prosze o rade ! PILNE

Polecane posty

Gość DariuszPoznan

Nie rozumiem juz tej dziewczyny. Wiec zaczne od poczatku. Mam 19 lat, ona niewiele mniej, miala juz faceta i ja dosc mocno zranil musiala chodzic pozniej do psychologa itd. SMSowalem z nia dosc duzo sama z checia odp mi na smsy i nieraz sama pisze pierwsza. Ostatnio wyszla ze spotkaniem i miala mi napisac o ktorej itd, ale nie odpowiadala bo jak pozniej sie tlumaczyla nie miala telefonu no rozumiem. Wczoraj powiedziala, ze dzis mozemy sie spotkac po szkole jak zje obiad. No dobra wszystko wporzadku napisalem, zeby dala znac jak skonczy i pozniej 0 odzewu. Miala zamiar gdzies isc o 16 wiec miala 2 godziny na powiedzenie, ze nie moze sie spotkac czy cos. Mi juz to podchodzi pod olewanie. Niewiem co o tym myslec nigdy nie mialem dziewczyny. Moze sama niewie czego chce, albo stara sie byc ostrozna bo ostatnich przezyciach przy czym dziecinstwa tez nie miala latwego. Jak to jest z tymi kobieta co ? Ja juz tego sam nie ogarniam.

Nie jest po prostu zdecydowana i gotowa na kontakt taki. Daj jej troche czasu i przestan marudzic.

Gość Ludzie są dziwni o_O
Jak dla mnie, to jej zachowanie jest kompletnie irracjonalne. Nie wiem, co tu więcej można dodać. Sama spotkałam się z czymś takim ze strony faceta - umawiamy się, a jak ja pytam w którym miejscu dokładnie dając mu do wyboru kilka opcji, to zero odpowiedzi. Nie rozumiem takich ludzi. Spytaj ją może otwarcie (zadzwoń?), co jest grane i o co jej chodzi. Zresztą mi by się nieprędko chciało kontaktować z kimś, kto się tak zachowuje. Powodzenia...

Gość Tu nie ma o co pytac
Znasz takie okreslenia jak odpowiedzialnosc, dorosloslosc czy rzetelnosc? Albo "nierobienie z geby cholewy"? Jesli ktos jest dorosly to dotrzymuje slowa i wywiazuje sie z tego co sam/a mowi. Plec nie ma tu znaczenia. Dziewczyna po prostu jest zerem. Moze to , ze tamten facet z nia zerwal bylo wlasnie tym spowodowane. Niedojrzala, nieodpowiedzialna gowniara. To wszystko. Im szybciej sie z tego wycofasz tym lepiej dla Ciebie.

Gość DariuszPoznan
No coz skoro tak chetnie potrafi pisac na gg lub przez smsy niech sie teraz sama produkuje z tymi spotkaniami bo mi juz szkoda takiego pierdolenia w bambus. A, ze pisze z nia dopiero z tydzien i wymienilem z nia w rl moze z 5 zdan to mozliwe, ze potrzebuje czasu. No coz ja juz sie jej narzucal nie bede szkoda nerwow.