Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwowanaaaa....

Czuję czująć obecność.. ducha ?

Polecane posty

Gość obserwowanaaaa....

Wydaje mi się często, że nie jestem sama. Raz, kilka miesięcy temu często wywoływałam podświadomość. Później czułam kogoś obecność, nie widziałam tego, miałam wrażenie, że się przemieszcza, że stale mnie obserwuje. Czytałam o takich przypadkach, ale na większości forach było napisane żebym przyprowadziła księdza do domu... Wg mnie ten pomysł zupełnie odpadał, bo gdybym się dowiedziała, ze jednak coś tu jest na pewno byłabym dużo bardziej przerażona. Postanowiłam zrobić coś sama. Pootwierałam wszystkie szafki, okno, drzwi zamknęłam i pryskałam wodą święconą i mówiłam, że wypędzam tego ducha itp. Uczucie bycia obserwowaną ustało. Z 2-3 miesiące temu znów wywołałam podświadomość. Teraz leżąc w łóżku w nocy wydaje mi się, że widzę białą smugę siedzącą na krzesełku opierającą się o biurko, nie patrzy na mnie, ale wiem, że może mnie widzieć. Może to tylko moja wyobraźnia, ale nawet jeśli to tylko ona zaczyna mnie to przerażać. Mieliście kiedyś coś podobnego?

Gość obserwowanaaaa....
Tylko nie piszcie, że zwariowałam

Gość obserwowanaaaa....
dodam, że lubię czasmi wypić i spalić kilka gramów szałwi wieszczej :)

wooow faaajnie :classic_cool: lubie takie klimaty:classic_cool: a tak na serio:to po cholere 2 raz wywolywalas:O:O?

Gość obserwowanaaaa....
Wcześniej robiłam to często, a od tamtej pory, może 8-9 miesięcy tylko raz. A to z tym, że lubię sobie wypić to podszyw.

Gość obserwowanaaaa....
Teraz tez sobie zadaje to pytanie- po co.

Gość a jak wywołujesz tę
podświadomość>?

Gość marionetka3252789
opisz to ;d