Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ymra

Wzrost.

Polecane posty

Gość ymra

Hej, mam pytanie. Doradzcie mi tylko sie nie smiejcie bo wiem ze ludzie mają gorsze problemy.. ;d Mam 158 cm wzrostu mając prawie 16 lat. wiem ze to nie jest tak baardzo mało ale zawsze byłam jedną z najniższych osób w klasie. Moi rodzice tez nie są zbyt wysocy, mama 163 cm, tata 176 cm. Z tego co opowiadał mi tata to baaardzo skoczył dopiero w wieku 19 lat, ale słyszałam że faceci później rosną... Mama urosła w wieku 14 lat i już potem nie skoczyła.. I dużo moich koleżanek już nie rośnie.. Myslicie że jest szansa żebym jeszcze skoczyła? Chciałabym mieć tak chociaż 165 cm.. A co do sztucznych metod (tzn branie hormonu wzrostu) jest chyba za pózno, prawda? z tego co słyszałam to przed okresem dojrzewania..

Gość tgewetgwe
ja mam lat 28, wzrost 160cm juz od dawien dawna i kocham moj wzrost. nawet nigdy nie wyobrazalam sobie zeby miec z tego powdu kompleksy. zawsze faceci dawali mi do zrozumienia, ze male jest piekne, ze ejstem taka kochana drobina do przytulania i opiekowania sie, niska kobiete zawsze mozna na rece, na barana bez problemu. sex na stojąco jest bezproblemowy. male ubrania, maly rozmiar buta, to jest to. no i zawsze niższe wyglądaja młodziej, a to wielki plus.