Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Burnell

Jak poderwac starsza kobiete ?

Polecane posty

Gość Burnell

Witam Mam 24 lata i odbieram czasami z przedszkola mojego siostrzenca jest tam taka starsza okolo 40lat opiekunka dzieci. Musze stwierdzic ze pomimo swojego wieku jest bardzo atrakcyjna i mocno mnie pociaga. Mozecie mi napisac w jaki sposob moglbym w jakis sposob z nia zagadac ?

Gość fanael75@wp.pl
No kurde, najgorzej nie wyglądam, a żadna 40-tka jakoś nie chce mnie poderwać :( Słowami Czesia - idę połapać muchy :) :) :)

Gość starsze kobiety wiedza wiecej!
Mieszkam w Krakowie i powiem wam tylko tyle że jest tu bardzo duzo klubow pubow w ktorych starsze nie ukrywajac napalone kobiety czekaja tylko na mlodego faceta. Ale faceta nie dziecko! Także do roboty i na miasto do KRK. A starsze dupcie Twoje! TSW

Gość pada_snieg___
Juvko co tam robisz

Gość napalony15latek
Hymm mnie bardz się podobają 30-70 mam 15 lat i się zastanaiwam jak się spytać o seks z taką panią żeby mnie nie wysmiala ale też żeby nie sadzila omnie ze jestem zboczencem bardzo często mażę o takich paniach. Jakaś chętna

Gość napalony15latek
Hymm mnie bardz się podobają 30-70 mam 15 lat i się zastanaiwam jak się spytać o seks z taką panią żeby mnie nie wysmiala ale też żeby nie sadzila omnie ze jestem zboczencem bardzo często mażę o takich paniach. Jakaś chętna

Gość napalony15latek
Jest jakaś pani która szuka młodego nastolatka który jest napalony i bardzo mu się podobają starsze panie?

Gość kuba123144
Witajcie , może ja teraz się zareklamuje chociaż tej reklamy nie potrzebuje więc jestem uczciwym uczuciowym facetem w wieku 24 lat i szukam pięknej dojrzałej kobiety która będzie ze mną szczęsliwa a co ja mogę zaoferować mhhhh długie i niezapomnianie wieczory chcesz sprobować i tak nie mamy nic do stracenia napisz sky kuba123144 a teraz zawijam się i ide troszkę popracować miłego dnia drogie panie

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji