Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znam Was

chciałabym, żeby ktoś rzucił okiem na moja

Polecane posty

Gość znam Was

twarz i powiedział, co sądzi. w zadnym wypadku nie dam jednak foto na forum. dlatego chcialabym poprosic o zgloszenie sie chetnych, ktorym moge wyslac na maikla, tylko czarne nicki.

Gość znam Was
cholerka, zaraz wysle. bardzo prosze o dyskrecje i nie uzywanie tej fotki nigdzie. prosze o komentarz, porade.

Gość znam Was
ok, wyslalam.

Gość nigdy nie zrozumiem
po jakiego chuja ludzie wysyłają obcym swoją twarz żeby się dowiedzieć co sądzą:O chyba że wysyłają cudzą twarz w nadziei że ktoś ją wklei na forum potem :O

Gość znam Was
persymona, Tobie tez wyslalam:)

Gość znam Was
licze bardzo na uczciwosc tych dwoch osob, ktorym wyslalam:(

Gość nigdy nie zrozumiem
jasne,liczysz na uczciwość całkiem obcych anonimowych ludzi:D przyznaj się, rozsyłasz fotki koleżanki i masz nadzieje że jutro będzie o niej 10 tematów?:O

Gość zawsze magą przy okazji
wysłać jakiegoś vir_wąglika ;)

Gość sympatic69
okejj ;) Dajesz.

Gość znam Was
cholerka, dzieki, odpisalam:) persymona, jeszcze nie doszedl do mnie mail:) olizabeth, niestety nie kojarze Twojego nicka, wiec nie bede ryzykowac;)

Gość znam Was
odpisuje tutaj, bo ladowanie sie jednego maila przes 2 minuty doprowadza mnie do szalu:o persymona, dzieki za mile slowa. tak sobie mysle, czy by nie zrobic grzywki, ze tak powiem, z wiekszej ilosci wlosow, tzn. zaczynajacej sie wyzej an glowie. cholerka, jeszcze pomysle nad tym ciemniejszym kolorem;) sprobuje wyslac jeszcze sympatic, zobacze czy pojdzie.

Gość znam Was
sympatic, wyslalam. zabko, niestety nie kojarze Cie. pozdr.

Gość sympatic69
Więc na forum ok.;] Jesteś b.ładną dziewczyną. Długie blond włosy, zadbane, duże oczy, długie rzęsy, ładne pełne usta, nie widać żebyś miała jakieś problemy z cerą, cudne brwi- czarne i mają fajny kształt, jak widać uszy Ci nie odstają xD, wyraźny zarys owalu twarzy. Ogółem...ślicznotka ;)..a czy coś Ci się nie podoba w Twoim wyglądzie?

Gość sympatic69
...a jeśli wchodziw gre zmiana fryzury, grzywka i zcieniować włoski bądź wypazurkować xd Żeby coś się z tymi włoskami działo. xd

Gość znam Was
sympatic, zarumienilam sie:D;) tak, odstaja uszy, a wlasciwie jedno ucho, ktore to sobie sama zrobilam jak bylam mala, podobno zwijalam je sobie jak Uszatek do spania:P nie podoba mi sie jeszcze nos:P ogolnie jak patrze w lustro to mowie ok, choc czasami nie chce patrzec na swoje odbicie:o, zalezy od humoru:P ale mam prawie 24 lata i jestem caly czas sama:( urodziny za pasem i tak mnie wzielo na refleksje co ze mna jest nie tak:o:P

Gość znam Was
zwykle troche bardziej sie dzieje, zakrecam sobie czasami na prostownicy w taki fale. do fryzjera sie wlasnie wybieram...

Gość znam Was
ok, hailie, tylko troche to potrwa, bo poczta mi wariuje:o;)

Gość sympatic69
Nos także jest okejj...naprawde masz śliczną buźke xd Nie ma co się dołować, a raczje się cieszyć ;D Myslisz, że nie możesz sobie znaleźć chłopaka przez wygląd? Też często sobie zadaje to pytanie czy jest coś ze mną nie tak...yh ; /... ...a może nie jesteś zbyt otwarta co do ludu?

Gość znam Was
hailie, nawet szybko poszło!:) wyslalam na ten: hailiejade@o2.pl odpisz prosze na forum i jeszcze raz prosze o dyskrecje i usuniecie fojej foty:P