Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znam Was

chciałabym, żeby ktoś rzucił okiem na moja

Polecane posty

Gość znam Was
jest ogolnie gadatliwa, otwarta, dusz towarzystwa, ale nie jak ktos mi sie podoba, niestety, wtedy unikam tej osoby, a co najmniej udaje, ze nie jestem zainteresowana. normalnie nie moge sama za siebie:o

Gość znam Was
nawet nie potrafie spojrzec przechodniowi w oczy:o

Gość znam Was
symatic, a ile masz lat?

Gość sympatic69
Ty...wiesz, że mam tak samo...Ogólnie jestem otwarta itd..ale jak któś mi sie podoba maskara...W oczy nie umiem się patrzeć, a o gadaniu wg o czymś nie ma mowy. Rozmowy z sympatia na gadu to idą jak po maśle, ale jak widze daną osobe to nie jestem sobą. ; o Młoda.. xdd 16

znam Was, masz bardzo sympatyczna twarz. Fajny, lekko zadarty nosek, pełne usta i ładne brwi :) Myślę, że pasowałaby Ci prosta grzywka, dodałaby tzw. pazura :P

Gość znam Was
ehh to młodziutka jestes, jeszcze wszytsko przed Toba:) ja przy Tobie to babcinka:P staraj sie powoli zmieniac:) w moim wieku to wiekszosc facetow zajeta:(:P

Gość znam Was
hailie, dzieki, mam 24 lata, a wygladam na wiecej?:( mialam kiedys taka, niestety mam wlosy z tenencja do krecenia sie, wiec troche klopotliwa byla, na lato zupelnie wiec opada, moze na zime wroce do takiej.

Gość sympatic69
Wyglądasz na 18 ;] To kiepska sprawa...ale wierze, że jakiegos wyrwiesz xdd Też często sobie to powatrzam...wszystko przede mną. ;)

Wyglądasz na młodszą. Dałabym Ci na tym zdjęciu max. 21 lat :) Sama jestem w tym wieku, a podobno wyglądam na 16 :D

Gość znam Was
ja i wyrywanie facetów:D yyhhhy to nigdy nie byl moja domena:P nieraz tu widzialam, jak dziewczyny pisaly, ze je mezczyzni na ulicach zaczepiaja. mnie sie zdarzyl tylko raz, zeby ktos nieznajomy, w nialy dzien i do tego trzezwy:P zaprosil mnie na kawe...

Gość znam Was
wyslalam do Tallulah i do szczerej dziewczyny

Gość sympatic69
Poszłaś? xD Nie wiem nie znam Cię to mi wiesz..trudno doradzić bo nie wiem gdzie robisz błędy xd ale ważne żeby chodzić z głową do góry, pewnie i sie patrzeć ludziom na ulicy w oczy. ^^

Gość znam Was
dzieki dziewczyny, myslalam, ze staro wygladam:D

Gość sympatic69
NAJWAŻNIEJSZE! Uśmiechać się!

Gość znam Was
nie, nie poszlam, bylo 3 lata temu, bylam jeszcze bardziej zakompleksiona niz teraz, bo grubsza, wiec odmowilam:o poza tym on byl na innym etapie zycia, ja mialam 21 lat, a on 28. wtedy wydawala mi si to przepasc. teraz bym inaczej postapilala:) a z tym patrzeniem to nie mam odwagi, boje sie, ze sobie ktos pomysli "co za pasztet na mnie sie gapi":o

Gość znam Was
szczera, dzieki, mam nadzieje, ze jestes szczera:P a z tym usmiechaniem, to juz dla mnie mont everest:o:D

a mam prosbe, poczta mi nie dziala, moglabys na inny adres?? lekarski3gr@gmail.com nasza grupowa skrzynka ale obiecuje ze sciagne i zaraz skasuje :) nie wiem co mam z ta poczta, juz problem od kilku dni :/

Gość sympatic69
Napewno nie, że pasztet, bo śliczna jesteś xd Odważ się...to nic strasznego, często ludzie nawet odwzajemniają uśmiech i patrzą się w oczy...a mi przyjemność sprawiają takie spojrzenia xd Ile schudłaś wg w ile?

Gość znam Was
sorki Tallulah, ale boje sie:D jak co to odpisz jutro na maila, jak bedzie juz Ci dzialal tamtem;)

Gość znam Was
to tak powoli schodzilo, 10 kg schudlam.

nie boj sie, z tej skrzynki juz nikt nie korzysta bo w czerwcu skonczylismy studia :) zreszta jako powazny lekarz bym Cie nie oszukala, normalnie tajemnica zawodowa :) a jestem bardzo ciekawa czemu masz o sobie chyba niezbyt dobre zdanie skoro ludzie pisza ze sliczna jestes :)

Gość sympatic69
Nie bój się tego...ale w sumie..ze mną co prawda też nie było zawsze tak kolorowo, miałam myśli samobójcze, nienawidziłam siebie. ; /

Gość znam Was
symatic, zaintrygowalas mnie:) tak po prostu idac ulica, usmiechasz sie do nieznajomych?:) nigdy mi sie to nie zdarzylo przez 24 lata egzystencji:( jedynie jak cos sie smiesznego stalo na ulicy/tramwaju, to byl porozumiewawcze usmieszki;):P

Gość sympatic69
Też bym chciała schudnąć..wtedy może w sprawach uczuciowych nie było by tak trudno. Jak na dzisiejszy dzień mam wrażenie, że dużo ludzi sądzi, że mam b.fajny charakter, ale, chłopcy...no fajna, w sumie ładna buzia..ale mogłaby trochę schudnąć...

Gość znam Was
*sympatic, znowu zjadlam p:o Tallulah, ok, wyslalam, ale blagam usun natychmiast!!! to dla mnie bardzo wazne, nie chce, zeby moje foto latalo po sieci:(