24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 jw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość napa spo na Napisano Wrzesień 2, 2009 dziewica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagateq Napisano Wrzesień 2, 2009 no ja tez chetnie poczytam bo sie nie znam na tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 dawać ludziska, bo od samotności mam ostrą depresje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehahaha Napisano Wrzesień 2, 2009 Dlaczego koniecznie męża? Powiem Ci szczerze... Lepiej cieszyć się w wolnym związku niż pakować się w małżeństwo nie znając drugiej osoby dobrze. A żeby osobę poznać naprawdę potrzeba dobrych lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 nigdy nie wiadomo co komu i kiedy odbije. moge znać kogoś 15 lat a tu nagle osoba ta sięzmieni. a do zaoferowania mam wszystko co dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehahaha Napisano Wrzesień 2, 2009 Nie umiesz odpowiedzieć na pytanie, tylko wykręcasz się okrężnymi urywkami? Dlaczego koniecznie męża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 uwazaj bo Ci ktos odda swojego i bedziesz zalowala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 przede wszystkim 1. niski stopień upierdliwości mojej osoby 2. wyrozumiałóść 3. wierność 4. miłość 5. sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Teraz wiem czemu szukasz faceta 5 lat :D hehe bo na 5 miejscu stawiasz seks :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 a ty ile dup z dyskoteki obrobiłeś?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 "wyrozumiałóść, wierność - to się zalicza do miłości" TO SĄ 3 RÓŻNE RZECZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 "niski stopień upierdliwości mojej osoby - to może zaoferować pies" O ILE GO SOBIE WYTRESUJESZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
facet wyjatkowy 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 a jakie masz doswiadczenie w "chodzeniu"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Wrzesień 2, 2009 a jjuz mylalam,ze zelek mlec zmienil:P na kafe wszystko jest mozliwe:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Virginia ma racje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 2 chłopaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Zreszta... Dziewice i kurwy nie nadaja sie do normalnego zwiazku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 z byle kim sexu uprawiać nie będe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 zresztą od 2 mc nie mam zabardzo okazi żeby kogoś spotkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Hm musisz być bardzo zdesperowana jak szukasz porad i wskazówek na kafeterii :D :D i to jeszcze o takim temacie..... Hm może po prostu nie masz nic do zaoferowania, wiec chyba porady na nic sie tu nie zdadzą jak go znaleść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 O jaaaaaaaaaa...! To ty jestes niczym ksiezniczka na ziarnku grochu... A to raczej wyglada na to ze to z toba zaden nie chce:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 okazji* miało być. zapisałam się na prawo jazdy, a na wykładach faceci w wieku 18-19 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Tak Virginia, to zdesperowana i zakompleksiona laska:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 to w takim razie: CO KOBIETA POWINNA ZAOFEROWAĆ FACETOWI ŻEBY TEN CHCIAŁ JĄ NA ŻONĘ??????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Sama stopka swiadczy o tobie dziewczyno zle. Szukasz. Od kiedy to dziewczyna szuka??? Czy to nie powinno byc odwrotnie???? Ale moze nie jestem juz w temacie, bo mam kilkuletni staz malzenski. To teraz dziewczyna ma szukac??? Lol! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Hoho to co się dziwisz jak tylko w domu siedzisz.... :D Dwa miesiące brak okazji na poznanie kogoś heheh nie wierzę :D :D no po prostu nie wierzę:P Musi być coś z Tobą nie tak:D więc zacznij od siebie najpierw a potem szukaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 A CO MOŻE BYĆ ZE MNĄ NIE TAK?? BO NIE WIEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Lepiej najpierw zmień temat, a potem szukaj męża. Chyba w ogóle głupia jesteś, że ktoś odrazu będzie chciał Twoim mężem zostać :D phehehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach