Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24-letniaDziewicaSzukającaMęża

Szukam męża. Czekam na porady i wskazówki gdzie go znaleźć

Polecane posty

Gość napa spo na
dziewica?

Gość gagateq
no ja tez chetnie poczytam bo sie nie znam na tym

Gość hehehehahaha
Dlaczego koniecznie męża? Powiem Ci szczerze... Lepiej cieszyć się w wolnym związku niż pakować się w małżeństwo nie znając drugiej osoby dobrze. A żeby osobę poznać naprawdę potrzeba dobrych lat.

Gość hehehehahaha
Nie umiesz odpowiedzieć na pytanie, tylko wykręcasz się okrężnymi urywkami? Dlaczego koniecznie męża?

Hm musisz być bardzo zdesperowana jak szukasz porad i wskazówek na kafeterii :D :D i to jeszcze o takim temacie..... Hm może po prostu nie masz nic do zaoferowania, wiec chyba porady na nic sie tu nie zdadzą jak go znaleść

O jaaaaaaaaaa...! To ty jestes niczym ksiezniczka na ziarnku grochu... A to raczej wyglada na to ze to z toba zaden nie chce:)

Sama stopka swiadczy o tobie dziewczyno zle. Szukasz. Od kiedy to dziewczyna szuka??? Czy to nie powinno byc odwrotnie???? Ale moze nie jestem juz w temacie, bo mam kilkuletni staz malzenski. To teraz dziewczyna ma szukac??? Lol!

Hoho to co się dziwisz jak tylko w domu siedzisz.... :D Dwa miesiące brak okazji na poznanie kogoś heheh nie wierzę :D :D no po prostu nie wierzę:P Musi być coś z Tobą nie tak:D więc zacznij od siebie najpierw a potem szukaj :D

Lepiej najpierw zmień temat, a potem szukaj męża. Chyba w ogóle głupia jesteś, że ktoś odrazu będzie chciał Twoim mężem zostać :D phehehe :D