Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24-letniaDziewicaSzukającaMęża

Szukam męża. Czekam na porady i wskazówki gdzie go znaleźć

Polecane posty

To musiala byc prowokacja :D Hehe ale to nie wszystko.. Tu jest jeszcze jeden temat o lasce ktorej przeszkadza, to ze facet za malo sie z nia spotyka... a widza sie codziennie, a dzis nie mogl i ona jest zla :D

A tam :D przewraźliwiona jesteś:D Mój jad jest słodki :D bo własnie cukierków się na wpychałam :D

He he zelek ja dolaczam sie do kondolencji dla "meza". Wbijamy na temat ktory poadala Virginia..:)

i w czym jesteście lepsze? w pisaniu "znalesc"? w szydzeniu i wyśmiewaniu się z ludzi? i nie wiem, skąd pomysł o przypisaniu Autorce przemądrzałości, Skromne Szlachetne Istoty, Siostry Miłosierdzia Autorka może mieć kompleksy i problemy ze znalezieniem faceta, ale przynajmniej nie ma problemów z korzystaniem z umysłu

I po co tak sie najezac na wszystkich?:) Wiekszosc polakow nie ma za grosz poczucia humoru. Bla bla bla bla...

Gość Polscy faceci moga sie schowac

No wlasnie nie ma za grosz poczucia humoru to raz, a tak w ogole jak ktos pisze, ze jestescie beznadziejni, a kazdy ma prawo do wlasnej opinii bo wlasnie po to dodala ten temat zeby sie ludzie wypowiedzieli..! albo ide sie powiesic to heh... Tez pozostawia wiele do zyczenia...

Dla mnie większosć jej wypowiedzi jest nienormalna, dlatego stąd moje takie a nie inne wypowiedzi. Jak mam się zachowywać normalnie i odpisywać, to tak robię. Nie jestem tu od dziś. a jak ktoś dodaje taki durny temat to hoh :D

I pisze pod czarnym nickiem to też coś oznacza, a nie pod pomaranczowym i sie pod nią nie podszywam, wiec naprawde nie mierz wszystkich jedną miarą..

Gość do zielony zelek ty
to juz jestes tak madra ze nic tylko ciebie wziasc za zone..... twoj nick mowi wszystkim ze raczej jestes facetem a moze lesba,niewazne....twoje porady wsadz sobie w dupe,ok?

no tak ale moj cytat tez prawdziwy :D Evela no ale wlasnie nie mierz wszytkich swoja miara... bardzo tu pasuje :D

Gość virginia zolza i inne
a co dla was sie wydaje ze jak laska szuka meza od najmlodszych lat to jest chora??? a moze jest wlasnie normalna.....???? a wy tanie bladzie ruchajace sie z kim popadnie to jestescie wzorem??? potem siedzicie tutaj i smarujecie ze was zostawil bo za latwa bladzia bylas......zal/zenua.pl odpisywac mi nie musicie.......tasteless..... ps.jestem facetem

Gość koreczek002
A po co ci ten mąż?

Gość i tak wszyscy wiedza o kogo ch
odzi tepa dziwko....................... kto sie wroblem urodzil orelem nie umrze...... tylko dlatego ze starzy cie nie kochali i cie olewali cale zycie ,nie musisz komus robic przykrosci,poprostu sie nie wyzywaj na innych... odrzutku genetyczny....simple und good...

Gość Virgnia..
HAHAHAHAHAHAHHAH :D :D :D :D :D :D :D Nie będę się zniżać do waszego POMARANCZOWEGO POZIOMU! :D zwisa mi to i powiewa :D Ta ewela ja lubie sie ruchac z kim popadnie pfff :D