Evela01 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Ja pierdole a co ty masz takie parcie na bycie zona???? Malzenstwo to nie zabawa w dom. Nie ma zadnej recepty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Hmmmm bo normalna dziewczyna nie szuka tutaj takich porad w stylu jak znalesc faceta co zrobić.... Ona to wie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 Virginia powiedz cos bo juz mi rece opadaja na ta dziewczyne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 EWELA. A TY JAK SPOTKAŁAŚ SWOJEGO?? I Z ILOMA WCZEŚNIEJ UPRAWIAŁAŚ SEX?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 a Ty nie wiesz, to znaczy, że musi być coś z Tobą nie tak :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 10, 15, 45?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 24-letniaDziewicaSzukającaMęża -kochanie ja nie musialam szukac, sam sie zjawil:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Hehehe Evela niektórym przypadkom nie da się pomóc :D :D ale chociaż fajny temat :D humor mi poprawił :D Autorko co Ty sie dziewczyny pytasz z iloma facetami spala :D to zaden wyznacznik by znaleść męża sobie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Zauważyłam ze znacie mnie lepiej niż ja znam samą siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Taaaaaaa... 150 od razu mialam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 24-letniaDziewicaSzukającaMęża twoja stopka mowi o tobie wszystko!!! Uwierz mi!!!!:) Ludzie mam racje????:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
facet wyjatkowy 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 zaraz zaraz....dobrze licze? mialas 19 lat jak zaczęłaś szukac? nie za wczesnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 ewela , załuż osobny topik w tym temacie żeby sobie ego połaskotać jaka ty wszechwiedząca jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zelek pies akurat jest bardzo Napisano Wrzesień 3, 2009 upierdliwy. no dobra, a jakies zainteresowania, zawód masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 beznadziejni jesteście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 24-letniaDziewicaSzukającaMęża kochana z moim ego wszycho ok, ale twoje bardzo kuleje jak widac;) Wszechwiedzaca??? Ja tak nie uwazam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 24-letniaDziewicaSzukającaMęża beznadziejni jesteście Troche psychologii...-to oznacza ze sama siebie uwazasz za beznadziejna. Taaaa... wszyscy beznadziejni tylko ty jestes super i szukasz meza od 19 roku zycia:) He he:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Taaaa :D wiemy o Tobie wszystko hehe.... Po samym nicku i po samych wypowiedziach już dużo można powiedzieć. No oczywiście nie wszystko, ale jednak... Ewela psujesz jej topik........ :P Nie bądź samolubna hehe ja też chce ;) Autorko zamiast czepiać się tu ludzi, to zastanów się czy Ty masz dobrze poukładane w glowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 ok. macie racje jestem beznadziejna. ide się powiesic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Podac ci linke???:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Tak masz racje zielony żelku :D Jeszcze na dodatek robi prawko, żeby móc wozić męża na te zakupy hehehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
24-letniaDziewicaSzukającaMęża 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Virginia.. i'm so sorry...;) Ale swoja droga dziwna z niej laska co??? Jeszcze takiego przypadku to ja nie widzialam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 No i ułożyło się w pewną całość. Tak jak myślałam. Normalna dziewczyna nie napisala by takich bzdur o wieszaniu się:o Masz niską samoocene o sobie jesteś zakompleksiona, wiec Ci mowie. Najpierw coś zrob ze soba a potem szukaj chopa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 I jeszcze straszy ze sie powiesi...:) Zalosna jestes dziewczyno... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 No serio dziwna laska..... Teraz to już w ogóle... Heh.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Ciekawe na czym się powiesiła... Ja obstawiam, że na żyrandolu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 W wieku 19 lat myslec o malzenstwie i szukac meza 5 lat???!!!! Ja pierdole... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Virginia.. 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Nie żebym się śmiała kategorycznie... Jaki temat takie odpowiedzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evela01 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Virginia.. ja obstawiam klamke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach