Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

24-letniaDziewicaSzukającaMęża

Szukam męża. Czekam na porady i wskazówki gdzie go znaleźć

Polecane posty

Ja pierdole a co ty masz takie parcie na bycie zona???? Malzenstwo to nie zabawa w dom. Nie ma zadnej recepty!

Hmmmm bo normalna dziewczyna nie szuka tutaj takich porad w stylu jak znalesc faceta co zrobić.... Ona to wie...

24-letniaDziewicaSzukającaMęża -kochanie ja nie musialam szukac, sam sie zjawil:)

Hehehe Evela niektórym przypadkom nie da się pomóc :D :D ale chociaż fajny temat :D humor mi poprawił :D Autorko co Ty sie dziewczyny pytasz z iloma facetami spala :D to zaden wyznacznik by znaleść męża sobie:D

24-letniaDziewicaSzukającaMęża twoja stopka mowi o tobie wszystko!!! Uwierz mi!!!!:) Ludzie mam racje????:)

Gość zelek pies akurat jest bardzo
upierdliwy. no dobra, a jakies zainteresowania, zawód masz?

24-letniaDziewicaSzukającaMęża kochana z moim ego wszycho ok, ale twoje bardzo kuleje jak widac;) Wszechwiedzaca??? Ja tak nie uwazam:)

24-letniaDziewicaSzukającaMęża beznadziejni jesteście Troche psychologii...-to oznacza ze sama siebie uwazasz za beznadziejna. Taaaa... wszyscy beznadziejni tylko ty jestes super i szukasz meza od 19 roku zycia:) He he:)

Taaaa :D wiemy o Tobie wszystko hehe.... Po samym nicku i po samych wypowiedziach już dużo można powiedzieć. No oczywiście nie wszystko, ale jednak... Ewela psujesz jej topik........ :P Nie bądź samolubna hehe ja też chce ;) Autorko zamiast czepiać się tu ludzi, to zastanów się czy Ty masz dobrze poukładane w glowie...

Tak masz racje zielony żelku :D Jeszcze na dodatek robi prawko, żeby móc wozić męża na te zakupy hehehe :D

Virginia.. i'm so sorry...;) Ale swoja droga dziwna z niej laska co??? Jeszcze takiego przypadku to ja nie widzialam...

No i ułożyło się w pewną całość. Tak jak myślałam. Normalna dziewczyna nie napisala by takich bzdur o wieszaniu się:o Masz niską samoocene o sobie jesteś zakompleksiona, wiec Ci mowie. Najpierw coś zrob ze soba a potem szukaj chopa....

W wieku 19 lat myslec o malzenstwie i szukac meza 5 lat???!!!! Ja pierdole...