Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotek_motek

urodzone w sobotę

Polecane posty

Słyszałam, że jest jakiś przesąd o kobietach urodzonych w sobotę. Muszę się dowiedzieć jaki. Zna ktoś?

Ja też nie wierzę w przesądy i prawdopodobnie w ogóle nie pytałabym was o takie głupoty... tylko po prostu znajomy zaśmiał się, dowiedziawszy sięł, że się urodziłam w sobotę. "Jest takie powiedzenie..." - zaczął... ale nie chciał powiedzieć jakie:/

Gość macie cos
Urodzeni w sobotę: Saturn obdarza Was realizmem w myśleniu i działaniu. Obowiązkowi, rozsądni i pracowici, potraficie wnikliwie obserwować świat i wyciągać logiczne wnioski. Cenicie intelekt i z rozmysłem osiągacie stabilizację i dobrobyt. Dzięki lojalności i zasadom jesteście godni zaufania. Konserwatywni w poglądach, niechętnie przyjmujecie nowe idee i zmiany. Wolicie wycofać się z przedsięwzięć, które wydją się być niepewne lub zbyt niebezpieczne. Ale Saturn obdarza Was też skłonnościami do pesymizmu, oschłości i nadmierną ambicją. Jego mroczny wpływ ujawnia zapędy do tyrani i lekceważenia innych. Wyniośli, ważni, możecie mieć kłopoty w kontaktowaniu się z otoczeniem.

te słyszałam o tych sobotnich leniach... i to by się może akurat zgadzało;) Ale znajomemu chodziło o coś innego...

macie coś..przeczytałam i cholera...dużo prawdy w tym jest:o może z wyjątkiem co do tej pracowitości, bo z tym to różnie u mnie bywa:P

Myślę, że mojemu znajomemu bardziej niż o przesąd chodziło o jakieś głupie powiedzonko. Zaintrygowało mnie to... tak w sumie bezsensu.