Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gragory

gdy czujesz ze to wlasnie ta ......

Polecane posty

Gość gragory

Generalnie nie mam problemow w kontaktach z kobietami. Moja przyjaciolka twierdzi ze nie moze sobe wyobrazic mnie w sytuacji gdy z wygadanego faceta zmieniam sie w niezdarne niemowle . Lecz jednak bywa niestey ( dla mnie) ze bardzo zadko ale jednak patrzac na kobiete czuje cos co trudno wytlumaczyc, coz co sprawia ze caly swiat staje sie niczym przy tej kobiecie i ona jest calym swiatem. Wtedy okazuje sie ze ja niestey nie jestem dla tej osoby odpowiedni :) Strasznie to smutne , bo sposrod moich wielu kolezanek i kolegow ktorzy deklaruja chec zwiazania sie na stale niestey wiekszosc ciagle szuka tej jednej jedynej lub wymazonego faceta. Dlaczego tak jest ze szukajac spotykamy kobiety lub mezczyzn ktorzy kompletnie nas nie interesuja a gdy sami czujemy przyspieszone bicie serca to zostajemy wlasnie tak samo chlodno potraktowani ? Niby o milosci wszyscy wszystko wiedza , ale spotkac sie z nia jest niestety sprawa niesamowicie trudna. Dzis po tygodniu wzdychania do ksiezyca dostalem kosza, potwornie dolujace uczucie :( Jutro jakas moja kolezanka bedzie mnie pocieszac ze ni ta to inna , i pewnie wszyscy to znacie, ale jak przezyc kolejny dzien smutku , po dostaniu kosza ? Troche to moze bez ladu i skladu ale tak sie dzis skulem ze juz ledwo mysle , a moze wlasnie mysle logicznie i szczerze pisze, sam nie wiem . Generalnie nigdy nie pilem , ale tak sie zdolowalem ze najzwyczajniej wali mnie wszystko......... Sory za ta meczaca lekture :) Pozdrawiam Grzegorz

Gość napa spo na
znajdziesz taka, która Cie zechce:P

Hm trudno przeżyć, ale zawsze na początku trzeba mieć dystans..... Nie angażowac się zbytnio. Ja jak kiedyś bylam mlodsza to sie przejmowalam wlasnie strasznie, ale z wiekiem i doswiadczeniem, to juz nie tak bardzo.. Trzymaj dystans. Pomysl bedzie co ma byc...

Gość gragory
Ech, spotkalo mnie w koncu to co spotykalo z mojej strony kobiety , az nasuwa sie sie na mysl stwierdzenie ze trafila kosa na kamien :( Dzien bedzie fatalny, az boje sie myslec o nastepnych .... :)

A tam przesadzasz, po prostu taka jest kolej rzeczy. Ty kogoś odrzucasz, ktoś Cię... az sie trafi :D