Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crft

czy jestem gruby?

Polecane posty

Gość crft

Przyznam się szczerze: nie czuję się dobrze ze swoim ciałem. Ważę 92 kg przy 180cm wzrostu. Nie mam wcale dużego brzucha, ale zawsze czułem, że to jednak za dużo. Na kafeterii dowiaduję się, że... chudzi faceci mają kompleksy, że przejmują się tym, że nie podobają się kobietom. Co ciekawsze, wiele z Was drogie kafeterianki to potwierdza. Sam już nie wiem, co myśleć. Mógłbym się co prawda bardzo intensywnie odchudzać, w tym świetle zaczynam zastanawiać się, czy warto. Mam dość masywną, mocną sylwetkę: bardzo szerokie ramiona, i klatkę, i mocne , bardzo duże uda. Jak myślicie: robić z tym coś drogie Panie? Czy może wręcz odwrotnie, dobrze jest jak jest i tylko stracę, jeśli zgubię te parę (10?) kilo?

Gość jak zgubisz bedzie ok
ale nie forsuj sie nzbyt. chudnij 1kg na miesiac, to nawet nie poczujesz, ze sie odchudzasz, a w nastepne wakacje bedziesz jak mlody bog;)

Gość panna wanna
dla mnie jesteś idealny - ani za gruby, ani za chudy

Dla mnie nie ważne gruby czy chudy :) Ważne co ma "w środku" :) Ja myślę że to czy powinieneś coś zrobić ze swoim wyglądem zalezy tylko od Ciebie, bo to Ty musisz się czuć dobrze sam ze sobą ;)

Gość przy wzroście 180 powinieneś
ważyć 80 kg. To jest idealna waga dla mężczyzny według wszelkich norm. Więc sam sobie odpowiedz czy jestes gruby czy nie

Gość pelagia zmorska
dla mnie jesteś niestety spaślakiem, wybaczę kobiecie krągłości... ale facet śpaślak, to feeeee... lubię szczuplutkich