Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobiecaja

URODZINY EX ?!

Polecane posty

Gość kobiecaja

warto sie odezwac? zlozyc zyczenia? zerwał ze mna miesiac temu:( jak to u Was jest ze swiatami ex? nie bedzie to narzucanie?

Ja bym sie nie odezwał, a co niech wie ze mam ją w dupie. A tak to pomysli ze jeszcze o nim myslisz i tesknisz itp itd i sie bedzie tym napawał. Ja bym nie wysłał, poszedłbym sobie w ten dzien na browarka z jakims kumplem zeby światowac olanie jej urodzin :D

Gość kobiecaja
Dzieki Regres:) masz racje! pojde na basen i saune z kumpelami!!!! he nawet mam prezent bo kupilam przed zerwaniem - dam jakiemus nowemu obiektowi:) zerwal ze mna 2 raz. dokladni rok temu, potem chcial powrotu i wlasnie starania zaczal od zaproszen na urodziny. teraz sie nie dam:p

Gość taka jedna mała_______
No ja tez mam ten dylemat...i kupilam juz prezent dawno temu,jak bylismy razem,zastanawiam się,ale pewnie też sie nie odezwe.Gdybysmy sie jeszcze rozstali w dobrych stosunkach,ale tak to glupio sie odezwac:OA znajac jego i jego charakterek to jeszcze bym mogla dostac tym prezentem w łeb:O:D

Gość kobiecaja
taka jedna mala......... to on zerwal czy TY?

A co to ma do rzeczy kto zerwał ?? Nie jestescie razem i tyle. To mnie najbardziej w was wkurza. Dla faceta koniec zwiazku to koniec, zupełnie jest mi obojętna była, nie interesują mnie jej imieniny i urodziny, bo po co sobie pierdołami głowe zawracac. Chcesz myslec co on mysli jak juz mu zlozysz te zyczenia? I zastanawiac sie dlaczego nie odpisal lub odpisał itp itd... Naprawde śmieszne jestescie pod tym wzgledem. Nie potraficie odpuscic? Musicie przejawiac i próbowac łagodzic sprawe wysyłajac zyczenia ? Co to ma byc ? Po cholere mi pamięc byłej laski o moich urodzinach ? pssss to raczej mnie smieszy.

Wlasciwie to ja.to znaczy doszlismy do wniosku"dajmy sobie czas,zrobmy przerwe". Ale jednak okazał sie to definitywny koniec,bo on zaraz znalazł sobie nowy obiekt:)

No to mam dla Ciebie doskonalą rade. Weź sie poniż i wyslij mu ciepłe zyczenia. Zeby mu było miło o zeby wiedział ze jestes kompletnie nic nie warta i sie nawet nie szanujesz. hehe wyslij mu wyslij.

No ja moze bym nie myslala,ale samo to ,ze już mam ten prezent to jakoś mi tak nasunęło pytanie...Poza tym-jakby nie było,on pamietał o moich,złozył zyczenia ,dał prezent...tu już chodzi bardziej o takie sprawy grzecznościowe...no ja zawsze staram sie pamietac o tych,co pamietaja o mnie...:) To mnie najbardziej w was wkurza. Dla faceta koniec zwiazku to koniec, zupełnie jest mi obojętna była, nie interesują mnie jej imieniny i urodziny, bo po co sobie pierdołami głowe zawracac. Oj żeby moj były miał takie podejście,to może bysmy byli jeszcze razem,ciągle pamietal o swoich bylych,utrzymywal z nimi kontakt,pomagał i twierdził,no że to tylko przyjaźń taka...:D

Gość kobiecaja
tak pisze, pytam bo chcialabym jakos do niego zagadac/porozmawiac. nie o przeszlosci ale tak ogolnie .... wymiekam i brakuje mi go jako czlowieka!!! :-O

no ale on prawde Ci mówił. To jest przyjaźń taka.... taka bez zobowiązań ;D skok na seik do byłej

a co Ci da to ze wyslesz? liczysz na powrót? rozmawiacie ze soba czy od miesiaca jest cisza? wiesz ze on moze olac tego smsa, nawet Ci nie odpisac. W dzisiejszych czasach nie ma sensu włazic 2 człowiekowi w dupe bo i tak tego nie doceni. Jesli chcesz pokazac jaka to jestes mila i fajna bo pamietasz o jego urodzinach - zrob to, ale jak dla mnie nic tym nie zyskasz a mozesz jedynie wyjsc na idiotke. poza tym to on zerwał...

no ale on prawde Ci mówił. To jest przyjaźń taka.... taka bez zobowiązań ;D skok na seik do byłej Dlatego dostał kopa w dupe:D

No widze własnie. Tak mocno kompnełas go w dupe ze but ci ugrząsł i teraz cała chcesz tam wejsc.

Gość kobiecaja
verdine20 - wiem bez sensu.... zagubilam sie bo ciagle kocham:( pracujemy razem. pierwszy tydzien po zerwaniu troche rozmawilaismy,on chcial kontaktu ja nie umialam. zgodzilam sie na zwykly kolezenski..... pozniej z jego sgtrony takie unikanie na pokaz, tylko czesc czesc, uciekanie.... nie chce zeby tak bylo:-O musialam ze te zyczenia cos zmienia, ale ja kocham wiec to moze mi zaszkodzic tylko. kuzwa! chce go!chce powrotu! beznadzieja!

Chciałam być tylko miła...ale teraz doszłam do wniosku,że faktycznie nie warto składać mu tych zyczeń i w ogole się odzywac do niego.

kobiecaja- zal mi cie. Nie masz jako kobieta za kzty honoru. Jak wróci do ciebie to z litosci albo dla zabawy, by rzucic cie za kilka miechow ;D Laka która prosi faceta by wrócil - bezcenne. Wiadomo ze zrobi wszystko zeby facet był tylko z nią. hehehe ale bym sie taką bawil, masakra

Gość kobiecaja
Regres - ja mus ie nie narzucam, caly miesiac nie pisze, nie dzwonie, nie zagaduje. Uszanowalam jego decyzje, i nie dam sobia pomiatac!!!! to ze kocham - zostawiam dla siebie (jestem dlugodystansowcem i mi szybko nie przechodzi - 2 lata dla mnie to duzo!) chcialabym czasem z nim porozmawiac i dlatego zyczenia, jako forma odnowy kontaktu. a z drugiej strony.....jakby chcial........ na drzewo!!!! kurwa faceci!!!!!!

Gość popieram reqres
po co życzenia? olać to. bez sensu.

Gość kobiecaja
olac:(

Gość popieram reqres
tak, olać. To już PRZESZŁOŚĆ i tak zacznij go traktować.

Gość Miska.........
Hej! A ja mam taki problem, moj maz wysyla zyczenia urodzinowe swojej bylej. Jak to zobaczylam to sie wkurzylam a on wielkie zdziwienie, ze to przezciez nic takiego. A ja uwazam, ze byle/byli to zamkniety rozdzial i tyle. Wielka mi przyjazn, tym bardziej ze nie rozstawali sie w przyjazni. Nawet do glowy mu nie przyjdzie, ze moze mi zrobic przykrosc. Prosze o jakies opinie, tez tak macie? Ja nie jestem jakas zaborcza ale wkurza mnie, ze po latach sobie o niej przypomina i zyczenia sle, jakiz to on kulturalny.

Gość A mój chce
Oj dziewczyny , życzenia , prezenty swojemu eks?!:D się uśmiałam;) ja nigdy nie składam swoim byłym zyczen , ani urodzinowych ani na swieta , on również tego nie robią ...także bez przesady;)

Gość A mój chce
Miska... Ja na twoim miejscu również bym się wkurzyła , co to w ogolę za nawyk wysyłania kartek urodzinowych swoim byłym?! Porozmawiaj z nim o tym , szczera rozmowa , bez płaczu , wyrzutów i innych tego typu, powiedz mu co czujesz , ze Ci z tym po prostu zle i nie chcesz aby bedac z Tobą wysyłał kartki , smsy , e maile czy inne swojej byłej.

Gość niby kultura....
...nakazuje wylylac zyczenia urodzinowe do osob bliskich albo takich, ktore kiedys byly bliskie, ale wiadomo, ze z bylymi sprawa sie troche komplikuje, bo zwykle obecny partner nie jest zachwycony, niezaleznie od motywow wysylajacego. Sytuacja jest o tyle trudna, ze tobie nie podoba sie cos, co dla twojego meza byc moze jest zwyklym przejawem kulturalnego zachowania, i proby rozwiazywania problemu, czy to przez perswazje, czy to przez zakazy, prowadza wylacznie do spiec. Nic nie moge poradzic. to jest chyba jedna z najtrudniejszych sytuacji, z ktorymi borykaja sie ludzie bedacy w zwiazkach. Takie to sa wlasnie uroki milosci.....

Gość Miska.........
Dzieki za opinie. O tyle bardziej wkurza mnie ta sytuacja, ze z ta dziewczyna mial kiedys brac slub ale go zdradzila a teraz uznal ze, on wielkim przyjacielem bedzie debil. Moze dla niektorych to nic takiego ale mnie to bardzo dotknelo, albo zaczne robic tak samo albo go kopne w dupe bo nie pierwszy raz mnie zranil. Ale jestem zla