Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niteczka27_ada

Emocjonalne zapchajdziury

Polecane posty

Gość niteczka27_ada

CO myslicie o dziewczynach, ktore zostawily faceta, a zataz sobie znalazy kolejnego, zeby tylko nie czuc sie same??? a nie wiadomo, czy kochaja... znam takich kilka, zaraz sobie szukaja kolejnych "milosci" niby, a do bylych sie i tak i tak odzywaja.

Jak mi sie taka zwierzy ze niedawno zerwała z byłym i skumam ze mineło bardzo mało czasu to od razu mam wyrobione zdanie o takiej lasce i wiem ze nigdy z nia nie bede bo ona nie ma uczuc. Dlatego wtedy gram bardzo "przyłóz na rane faceta" i wysłuchuje jej bóli, tylko po to by za tydzien ona dała mi dupy i tak po któryms razie dupczenia po prostu ją rzucam. To jest piękne.:)

Gość b dvjksk
niteczka , idz spakuj tornister już

Gość bhjbjmn j
Reqres czy tobie Regres płaci za to ? :)

Gość niteczka27_ada
do b dvjksk - zebys ty wiedzial-wiedziala, do kogo mowisz... buahahahahahaha:)

Gość b dvjksk
NORMALNI dorośli ludzie nie mają takich dylematów jak twój

Gość niteczka27_ada
a czy to MOJ dylemat, losiu???? poruszam temat tylko:D

Gość b dvjksk
napewno nie tych "zapchajdziur" klępo , bo to nie oni nad tym zastanawiają sie tylko ty :D

Gość niteczka27_ada
No coz, jak widac dalej nie rozumiesz... powodzenia!:D

Gość nnbbzza
takie dziewczyny to niedojrzale gowniary i tyle... a jeszcze do tego chca sie pewnie chwalic swoim bylym, jakie to one sa cudowne... i jak im sie wiedzie swietnie w zyciu.

Gość mailmamamaz
dokladnie, gowniary, ktore nie wiedza, co to milosc, a chca tylko byc z kims dla samego bycia... smieszne, ale tak to jest://///

Gość wyslanerazidwa
Reqres - wlasnie, nie maja uczuc, a pewnie zawsze sie facetowi obrywa, ze to on nie ma:D psute te laski sa... no ale co robic..:D

Gość taksemyslelele
A moim zdaniem Reqres i Regres to ta sama osoba:D Hehehehehe, bo cos tej drugiej nie widac:D

Gość zuczekokruszek
wiekszosc dziewczyn tak robi... ale co one wiedza o prawdziwej milosci... jak potem mowia, ze to tylko fascynacja byla i zauroczenie... to po co te wielkie slowa "kocham cie"? a i tak szybko sobie znajduje nowych, szybko chca sie im przypodobac (sluchaja takiej samej muzyki,ubieraja sie inaczej i takie tam...) tylko zeby facet pomyslal, ze sa podobne, ze sie nadaja i ze nadaja na tych samych falach... jaaaasneeeeeeee.......:D

Gość yeyeyeyeyegogogog
mal kto dzisiaj w zwiazku pozwala byc soba tej drugiej osobie... a potem wielki zal, ze sie nie rozumieja, ze sie zbyt roznia... udawanie kogos, kim sie nie jest. zenada.

Gość gaskagaskauwuwuw
hahahahaha, skad ja to znam... kochac, kochac - a co to znaczy kochac?:D

Gość nbkdzkjn
"A moim zdaniem Reqres i Regres to ta sama osoba Hehehehehe, bo cos tej drugiej nie widac" A to wielki błąd , to nie jest ta sama osoba :)

Gość temtamnan
milosc i kochac to puste dzisiaj slowa w ustach takich malolat, ale nie tylko tych mlodych... ech:///////

Gość trala lala la
jak dla mnie to takie dziwczyny żałosne są, ale ja jestem emocjonalna dziurą niezapchaną

Gość yetgga
to dobrze, ze sie nie ratujesz byle kim, kto sie nawinie nagle i jest taki "idealny":D pozdrawiam!

Gość ffewew
nie dawac sie byle komu faceci!!! nie lamac sie po rzucaniu, to samo dziewczyny!!! ale tacy, ktorzy sobie zaraz do ruchania kogos lapia, to dla mnie... ech://////