Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaaaackaaa

Mąż egoista - dostanie nauczke!!!

Polecane posty

Gość Zaaaackaaa
Juz mu dzis zakomunikowalam, zeby sie dobrze zaopatrzyl w jakies ciekawe filmy i pocwiczyl prawa reke, zeby zakwasow nie mial. Oczywiscie sie z tego smial - standardowo. A mnie to juz dawno przestalo bawic.

Gość Zaaaackaaa
Przedluzac --> No ile mozna komus o tym gadac, to juz upokarzajace! On o tym wie i nic nie robi w tym kierunku. Gacie sciaga i dawaj malenka. A co ze mna?!

Gość też czasami egoista
a próbowałaś już wcześniej stosować taki szlaban? czy były jakieś efekty? piszesz , że czasami coś tak zmienia, może przyuważ w jakiej sytuacji osiągnęłaśtaki drobny chwilowy sukcesik i to powtórz

Przedluzac --> No ile mozna komus o tym gadac, to juz upokarzajace! On o tym wie i nic nie robi w tym kierunku. Gacie sciaga i dawaj malenka. A co ze mna?! ===> 2.zadbaj o siebie i swoje potrzeby z innym facetem ;-)

Gość Zaaaackaaa
Nie ma szans, nie jestem z tych co zdradzaja.... Wiec pozostaje mi tez sie zaopatrzyc w jakis gadzet :(

Gość lubię ludzi
Będę Ci kibicować :D nie daj się! i zobaczymy czy beda jakies efekty... a ja spróbuje pogadać ze swoim... może on rzeczywiście nie jest tego świadomy? ;/

Gość też czasami egoista
Zaackaaa, ale gadżet to tylko będzie substytut, ale pokaż mu nowy gadżet, może w ten sposób zacznie reagować prawidłowo. najlepiej pokaż mu jak się zabawiasz bez niego

Gość Zaaaackaaa
No pewnie. Wtedy bedzie w 7 niebie, bo wyrecze go z zabawiania sie ze mna, a co za tym idzie przestane mu marudzic, a po tym jak skoncze on wreszcie bedzie mogl przejsc do konkretow...

Gość też czasami egoista
ale ja myślałem, że zamierzasz się pobawić na jego oczach do końca, a nie tylko rozgrzać, w ten sposób byś znów niczego nie załatwiła

Gość lubię ludzi
ale chyba temu facetowi by tylko ulżyło, że właśnie kobietka się sama rozgrzeje a on sobie popatrzy później bedzie gotowa to spokojnie bedzie mogł wejść a oan nie bedzie narzekać... ;/ PIE*DOLENI EGoIŚCI!!!!!!!!!