Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nala1985

Jak mogla?

Polecane posty

Gość nala1985

Kiedy dowiedziałam się ze jestem w ciąży miała być dziewczynka i postanowiliśmy dać jej na imię Anna. W 8 miesiącu okazuje się że to będzie chłopiec więc daliśmy mu na imię Wojtek. Moja bratowa zaszła w ciąże i zawsze marzyła-jak opowiadała- o chłopcu i chciała mu dać na imię Wojtek. Ja nic o tym nie wiedziałam. Okazało się, że moja bratanica będzie miała na imię Anna!!! Jestem zła i rozgoryczona! Wredna małpa z tej bratowej...ona nigdy nie miała własnego zdania wiecznie tylko kopiowała! co o tym sądzicie? Powiedziałam, że mi to nie przeszkadza ale im bliżej jej porodu tym bardziej jestem wściekła;/

Gość po cos jej mowila
sama jestes sobie winna, trzeba bylo wymyslic imie Hermenegilda albo Alfons, ciekawam czy by takie swoim dala. trzeba bylo sprobowac ja wkrecic glupiutkoa istoto, teraz sie zamartwiaj

O matko ile ty masz lat dziecko? Trzeba było imię opatentować to byś spokój miała. Przeciez ma prawo nazwać dziecko ja chce, szczególnie że TY MASZ SYNA i nie wiesz, czy kiedykolwiek będziesz miała córkę!!!

Czy to ja dziś nic nie rozumiem , czy ty naprawde jestes zła na bratową o to że daje dziecku na imię Anna , pomimo ze ty swojego Wojtusia Anną nie nazwałaś z wiadomych względów? Niechcę cię rozczarowac ale Anna to najpopularniejsze imię kobiece w Polsce , pomijając fakt że dalej nie rozumiem powodu twojej histerii...

Gość sorry ale co to za problem
tak właśnie ludzie znajdują sobie i stwarzają niepotrzebne złości, rozgoryczenia które prowadzą do konfliktów zwanych "z igły widły" pomyśl! wymyślasz sobie!

Gość a co to za problem
jak sie zdecydujesz na drugie i bedzie dziewczynka to przeciez nikt ci nie zabrania jej dac na imie Anna! Nie wiem skad to sie bierze ze nie mozna miec w rodzinie ddwoje dzieci o tym samym imieniu??? Albo dasz jej na drugie Anka i tyle, co to za problem?