Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RRRrrrrrrrrrrrrrtomek

Rzucilem dziewczyne po 3 latach bo poszla do wrozki

Polecane posty

Tak tak wiem ze to moze radyklne posuniencie. Ale zapowiedzialem jej: tych bzdur nie zniose mimo to poszla !!! i wiem ze by sie sugerowala tymi glupotami Myslalem ze mi serce peknie ale powiedzialem: Z NAMI KONIEC plakala i prosila zebym tego nie robil. Wiem, ze miala nadzieje co do naszego zwiazku,na malzenstwo rodzine itd. W koncu ma swoje lata (27) :( nie moglem jednak byc z kims kto sugeruje sie takimi idiotyzmami NO I TAKZE robi cos mimo ze zakazalem tego robic.... ale w moim sercu jest wielka pustka teraz :( dlaczego mi to zrobila :(

Gość masakra...666
ale z Ciebie kretyn- az az zal patrzec. Druga osoba to nie Twoj niewolink, ktory ma robic to co kazesz. a po drugie do wrozek najczesciej chodzia ludzie smutni, w depresji, ktorzy szukaja jakiegos pocieszenia- wiec sie chyba nie sprawdzales jako facet skoro tego potrzebowala. Moze chciala, zeby jej ktos powiedzial ze sie z nia ozenisz skoro Ty nijak jej tego nie okazywales a wiadomo, ze kobiety potrzebuja takich rzeczy... skoro Ci tak pusto to ja przepros i powiedz zeby Ciebie zapytala o wasza przyszlosc a nie wrozke.

Gość asdsad
facepalm

Gość i pewnie...
wróżka jej powiedziala że jest z palantem.Przynajmniej się dziewczyna uwolnila.

Gość natiiiiii
A ja myślę, że musiałeś już od dłuższego czasu czekać na pretekst żeby to zrobić... i proszę w sam raz... Poszła do wróżki mimo, że jej zabroniłeś... Super samiec z ciebie... Wiedziałeś, że do ciebie poważnie podchodzi i znalazłeś sposób żeby się wykręcić. Jak dobrze, że ja mam normalnego faceta. Zawsze jak tu czytam głupoty to bardziej doceniam to co mam.

:o ZAL.RU z was :o pewnie tez wierzycie we wrozke :o

ale z ciebie debil i prostak:/ zgadzam się z masakra...666. ale wiesz co? jak juz taki jestes to to rozstanie to najlepsze co mogło się zdarzyć w JEJ życiu!

Gość ehh jakbys mial 16 lat to rozu
...umiem. wytlumacze Ci to na przykladzie- gdybys poszedl na mecz a laska Cie zostawila przez to- to jakbys sie czul? Jakby Ci powiedziala, ze tam chodza tylko debile i mloty i ze nie wierzy, ze mogles jej to zrobic?

nie każdy musi byc zadowolony z postępowania drugiej połówki, no ale czy ona kogoś zabiła czy co?? ze zaraz ją rzuciłeś skoro ją niby kochasz....:( Zachowałeś sie jak dzieciak. Szkoda ze ona nie rzuciła Cie za to ze np. za słoną zupe ugotowałeś:) Powód do zerwania sobie niezły wymyśliłeś. No chyba ze obawiałeś sie ze wrózka prawdę jej powie o Twoich zdradach.

bardzo dobrze zrobiłeś!! wspaniałe posunięcie-takie męskie i w ogóle...:-) brawo!!! tylko nie daj sie nabrać na płacze i prośby, taka niesubordynacja jest niedopuszczalna, wiesz kobieta która dopuszcza się nieposłuszeństwa wobec swojego pana bardzo źle rokuje! ... eechh...ta biedna laska jeszcze nie wie że spotkało ją wielkie szczęście :-) uwolniłeś dziewczynę od wielkiego palanta czyli Ciebie...jeszcze ci za to kiedyś podziękuje.

Nie powinieneś podejmować tak pochopnie decyzji o zerwaniu, sam teraz widzisz, że pustka w serduchu pozostała... . I nie powinieneś tej dziewczyny traktować jak swoją niewolnicę - ona też ma swoje życie i ma z nim prawo robić co chce. Chciała iść do wróżki? Powinieneś to uszanowac. Coś mi się wydaje, że zerwałeś, bo ona, nie słuchając się Twoich zakazów poszła do tej wróżki, czym uraziła Twoją męską dumę. Czyż nie tak? Troche pokory człowieku....

"NO I TAKZE robi cos mimo ze zakazalem tego robic...." To wskazuje albo na prowokacje albo na to że jesteś to że jesteś skończonym kretynem i wyświadczyłeś swojej dziewczynie przysługę zostawiając ją.

jeżeli zdarzylo jej sie kilka razy pojsc to co z tego? za swoje placi ehh pochopnie postapiles bo co panna cie nie posluchala a ty to jakis pan i wladca jestes? :>

Ma dziewczyna szczęście, że autor nie wpadł np. na pomysł obcinania palca za każdą niesubordynację.

Gość Malina63
Najlepszą wróżkę znalazłam czytając jej artykuł w lokalnej gazecie. Bardzo mnie zainspirował. Zadzwoniłam i byłam zszokowana jej wiedzą na temat mojego życia i przyszłości. Od pewnego czasu ta Pani jest w internecie na stronie http://wrozkagauri.pl

Gość gość
dobrze zrobiłeś lepsze to niż życie z idiotką co chodzi po wróżkach