Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabla987789

MAM PROBLEM ZE SWOJA KOBIETĄ

Polecane posty

Gość blabla987789

Witajcie Drogie Panie, wszedlem na to forum przypadkiem i postanowilem napisac. Jestem w stalym zwiazku z kobieta, dobrze nam sie uklada, jednak ja nie jestem calkowicie zadowolony z naszego zycia erotycznego. Od pewnego czasu zauwazam, ze partnerka nie jest juz na mnie tak "napalona" jak dawniej. Kiedys to kochalismy se gdzie popadnie, byl w naszym zwiazku ciagly flirt i fascynacja. Teraz, mimo ze ja wciaz staram sie flirtowac i wykazuje zainteresowanie, wyraznie widze ze ona jest jakas oschla i zimniejsza niz dawniej. Gdy wieczorem kladziemy sie spac, ona potrafi zasnac mimo ze ja rozpcozynam gre wstepna... Co moze byc przyczyna takiej obojetnosci ? Dodam, ze mam powodzenie wiec do brzydkich sie nie zaliczam, a dawniej bardzo duzo eksperymentowalismy w seksie, wiec nie ma mowy o tym by "chciala czegos nowego".....

Gość polka2552
Porozmawiaj, rozmawia sie o problemach nie slyszles?

Gość protkowa
pewnie -wieczorami bywa wykończona...?pracuje,zajmuje się domem?może czuje ,że wszystko jest na jej głowie i pragnie odpocząć,odetchnąć...?może tu tkwi wasz problem?

Gość blabla987789
Probowalem z nia rozmawiac, ale za kazdym razem mowila ze to nie jest jej wina, po prostu jest zmeczona i td itd Ale wydaje mi sie ze to sa teksty na odczepke. Ona pracuje i ja tez pracuje, i nie mogepowiedziec ze sie nie staram, bo czesto robie jej jakies male prezenty itd albo zabieram do restauracji, takze generalnie staram sie by bylo romantycznie

Gość ona na
ona ma kochanka

dziewczyna poprostu moze nie miec ochoty moze byc zmeczona jest tyle powodow ale przedewszystkim pogadaj albo kup kamasutre i powiedz ze cos tam chcesz z nia wyprobowac albo spytaj na spokojnie czemu nie chce sie juz takl kochac czy moze ja cos dreczy czy ma jakis problem.. rozmowa albo wez ja do kina na pozny seans na lipny film na ostatni najwyzszy rzad i do dziela.. he eh fajna sprawa polecam :D ;)

do ona na ta jasne to jak panna jest czsami zmeczona to juz swiadczy o tym ze ma kochanka? nie zawsze :P

Gość może bierze
tabletki anty? wiele kobiet po nich ma obnizone libido

Gość Mężatka 29
Ja też na początku mogłam i robiłam to czesto z moim mężczynzą, jedank kobiety na poczatku tak maja. Pozniej jak jest juz stabilnosc to nam sie nie chce. Staram sie kochac z mezem ok 2 razy na tydzien, ale On moglby czesciej. Faceci zawsze chca sie kochac a kobiety maja te swoje rozne humory i inne, i ztego wynika ze nie maja juz ochoty. Powodzenia.

Gość blabla987789
bierze tabsy,ale kiedys nie bylo problemow z jej libido. Kochanka nie ma na pewno, tego akurat jestem pewien. Kina i rozne wyjscia sa u nas bardzo czeste. Probuje rozmawiac o tym z nia, ale zawsze rozmowa konczy sie klotnia, bo ona twierdzi ze jest taka oschla, bo ja tez przestalem zwracac na nia uwage. Paranoja jakas. Aha, ją wkurza chyba to ze jestem wciaz na nia taki napalony i chce sie z nia non stop kochac, a ona chce czulosci a nie dzikiego seksu. Ale im bardziej ona chce czulosci, tym ja jestem wiekszy zwierzak >:>

Gość blabla987789
no wiec pytanie-jak znow obudzic w niej pozadanie ?

Autorze Uwierz tabsy naprawdę obniżają libido masakrycznie zwłaszcza przy dłuższym stosowaniu.

Gość rzecz względna
"Gdy wieczorem kladziemy sie spac, ona potrafi zasnac mimo ze ja rozpcozynam gre wstepna." O czym tu jeszcze mówić? Możesz dawać popisy seksualne - co z tego, jeśli nowe podniety się skończyły, a jej nie wyczułeś i nie potrafisz znaleźć właściwego podejścia?..

Gość gjhkl
widzisz tpim probleme jest tylko to, ze brakuje Ci sexu ... moze nie zauwazasz czegos glebszego ... zamaist pytaj obserwoj ja i kombinuj ... Moze czuje sie neidowartosciowana ... bo dawnoi zapomniales, poweidziec, jej ze jestes z nia szczesliwy, ze wiekszosc kobiet z wiekiem sa coraz brzydsze a ona wciaz pieknieje ... zapomniales mowic, jej czasem, ze jest Twoim skarbem. Nie ze kochasz, ze ejst skarbem. Moze skoro tak czesto wychodzicie, to teraz posiedz w domu znia. Moze przestan sprowadzac wszyko do sexu. Pokaz jej je bez sexu tez jestes w stanie ja kochac, i nie tylko na tym Ci zalezy, a po porstu na niej. Daj jej czasem tez gdzies wyjsc samej z koklezankami. Moze zabierz ja na zakupy, zamiast do kina . Zobacz w niej kobiete piekna. , a nie tylko maszyne do robienia dzieci, oraz twoja opiekunke . Daj kobiecie poczuc sie kobieta. Moze odluz troche wiecej kasy i zamst prezentow, wyjedz z ja gdzies na weekend, albo zaproponuj jej caly dzien w spa. Gdzie sie zrelaksuje, masaz , maseczki ,balsamy itp.

Gość 555-666-555
Ona Ci powiedziała w czym problem ale Ty oczywiście to zignorowałeś-mi się chce to ona ma mi dać.! Przerabiałam to ze swoim mężem.Czułam się normalnie osaczona.Jeszcze chwila a obrzydził by mi seks.I też nie chciał tego zrozumieć.Dopiero ostra awantura nim wstrząsnęła. A więc obudź się gościu i odpuść sobie seks na jakiś czas.Zacznij się o nią troszczyć tak jak ona tego oczekuje.Przytul ale tak by Twoje ręce nie latały po całym jej ciele,pocałuj ale bez wtykania swojego jęzora w jej usta.Przygotuj kąpiel by się zrelaksowała ale nie molestuj jej w tej łazience.Przygotuj kolację ale nie namawiaj jej na "łóżko".Nie gadaj na każdym kroku,ze Ty masz swoje potrzeby.Ona to wie ale czuje się osaczona,zmuszana.Poczekaj spokojnie na jej sygnał,że jest gotowa na figle w łóżku.

Ja mam taki sam problem tylko odwrotnie, mój chłopak może się kochać raz w tygodniu i mu tego wystarczy, nie wie co to jest gra wstępna

Gość ugyihujokl
moze tez zaproponuje jej odlozyc na troche tabletki ... a przy okazji gdy nie bedzie ich lykac, a bedzie chc3ec sie kochac, to zaloz gumke, i kup zel , by bylo wciaz mokro i guma sie nie naciagala, w tedy nie peknie. No i spytaj sie czy moze ma jakies problemy w tamtym miejcscu, jest kobieta, roznie tam, bywa...

Gość na zycie uczuciowe z tym
nie ten dzial😠

Gość ananbeis
jednym slowem "twoja kobieta" znudzila sie byciem z tak idealnym partnerem...

Gość vedere
Przeciez ona ci powiedziala o co chodzi. Ona nie chce byc kawalkiem miesa, na ktore sie rzucasz, tylko chce abys okazywal jej czulosc i milosc w bardziej wysublimowany sposob. Myslisz, ze dla kobiety to jest mile jak facet traktuje ja jak wor na sperme?:O

Gość moze ja tak delikatnie zmus
? A nawet niekoniecznie az tak bardzo delikatnie :classic_cool: ale z wyczuciem oczywiscie. To niezle podkreci atmosfere, tak mysle ;) Kazda kobieta marzy by byc zdominowana w lozku, no prawie kazda, a niektore sie tylko nie przyznaja ;)

Gość blabla987789
No wiec odpowiadam- co jest nadziwniejsze, zabieram ja nie tylko do kina czy restauracji, na prawde gimnastykuje sie jak moge, czesto wychodzimy gdzies na zakupy i to wcale nie do tanich sklepow, zabieram ja na kupowanie ciuchow jak i kosmetykow, wlasnie po to by sie czula dowartosciowana, robie jej prezenty w stylu "darmowy kupon do kosmetyczki" czy do fryzjera, czesto koedy tylko mozemy staram sie ja gdzies zabrac na weekend za miasto. Do tego komplementje ja kilka razy dziennie, a ona co prawda usmiecha sie jak je slyszy, ale mowi ze zawsze mowie je w zlym momencie-bo ona na przyklad jest teraz zajeta robienie m obiadu. Mowie wam kobiety, gadam o tym z innymi laskami, moimi znajomymi i wszystkie twierdza ze taki facet jak ja to skarb, mialem nawet pare propozycji romasu, ale zawsze odmawialem bo mam tezzasady. Niby wszystko jest ok, ona tak jakby po prostu nie czula do mnie namietnosci

Gość vedere
Kazda kobieta marzy by byc zdominowana w lozku, no prawie kazda, a niektore sie tylko nie przyznaja Tylko ze najpierw musi czuc szacunek partnera i zgodzic sie na takie cos. Jak widac ona nie czuje sie w tym zwiazku komfortowo. Zmuszanie kobiety do seksu, kiedy ona mowi nie to gwalt:O

Gość 555-666-555
W jakim jesteście wieku i jaki macie staż?

Gość blabla987789
30 lat i 5 lat stazu :) narzeczeni

Gość moze ja tak delikatnie zmus
no oczywiscie, ze gwalt... ja bym miala ochote, Ty nie? ;)

Gość 555-666-555
Jesteście dorośli,juz troche czasu ze sobą.Odnoszę jednak wrażenie,że tak naprawdę nie znasz swojej dziewczyny.Piszesz,że robisz jej niespodzianki typu zakupy,kosmetyczka,kino,romantyczne wypady poza miasto.To wygląda troche tak jak by była kobietą,której cały swiat to tego typu rozrywki,zainteresowania i nic więcej. A może ona własnie jest zmęczona taki stylem życia?Może chce już czegoś więcej,pełnej rodziny z dzieckiem?Bo pomimo tych Twoich niespodzianke to Wasze życie jest nudne,przewidywalne.No bo sam powiedz ile razy można się cieszyć z zakupów drogich ciuchów czy wypadów do SPA? Ja widzę tylko jedno rozwiązanie-SZCZERA,POWAŻNA ROZMOWA. Musicie nawzajem sobie powiedzieć czego oczekujecie dalej od życia,od siebie.Bez pretensji,wzajemnych oskarżeń-bo ja to a ty tamto.

Gość bjn
p;ewnego wieczora, kiedy oboje kladziecie sie do lozka, mozno ja przyul i posaluj w ramie, lub czolo, czy nawet glowe. Powiedz, to co czujesz na spokojnie ... Ze jestes zaniepokojony, i chcesz byscie oboje byli szczesliwi. Powiedz, ze traktujesz was powanie, i jak na powazne traktowanie przystalo, chcesz powaznie porzmawiac. Spytaj sie jej rowneiz, czy ona tego nie potrzebuje. Powiedz, ze uwazasz, ze to moze wam choc troche pomoc. Powiedz, ze chcesz ja zrozumiec i nie musi kryc tajemnic. Skoro jestescie narzeczonymi, to razem rozwiazujcie te problemy nie osobno . powiedz, ze jesli teraz nie chce nie musicie teraz rozmawiac, ale niech Ci pwoie lub da jakis znak keidy bedzie gotowa na takrozmowe. Pocaloj znow mocno i idz spac, przytulony do niej.

Gość waleryja
U mnie jest podobnie, tylko na odwrot. Rozmawiałam ze swoim meżem wiele razy na ten temat i on to widzi tak jak laski tu napisały - on sie czuje osaczony. Całuje mnie tylko szybko i beznamiętnie, bo twierdzi, ze musi mi racjonowac - inaczej zaraz sie napalę i będe chciała seksu. Że nie przychodzi do mnie , zeby mnie przytulić, bo u mnie nie ma granicy miedzy czułoscia a seksem - jedno musi przejść w drugie, więc jesli on nie chce, żeby był seks, to na przytulanie też nie moze pozwolić. Oczywiscie ja mam swoje potrzeby i jestem sfrustrowana, że nie ma tego wiecej, ale jego tez rozumiem. Po prostu pod wzgledem temperamentu troche jesteśmy niekompatybilni. Pamietaj, że nie tylko ty masz potrzeby - ona tez ma potrzebę - byc traktowana jak przyjaciel, jak kochana osoba, a nie tylko jak lala do seksu

Gość hja hja hah hah ha87
waleryja, jesli jest tak jak mowisz, to musisz byc hmmmm jakby ci to pwiedziec..... nie w jego typie ;) Zaden normalny facet nie odrzuci kobity gdy ta mu sie wyciera o pena :D