Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmiii

Biustonosze do karmienia Hot Milk

Polecane posty

Gość Karmiii

Cześć dziewczyny, czy wiecie gdzie można dostać staniki dla karmiących firmy Hot milk? Nie wiem czy na śląsku są jakieś sklepy stacjonarne...pewnie tylko w stolicy :( ... na necie znalazłam tylko jeden sklep internetowy ( niestety tam nie mają mojego rozmiaru ) :( Proszę o pomoc :)

czesc,ja kilka tygodni temu przestalam karmic jezeli chcesz moge ci podarowac 2 staniki do karmienia (warte w marcu ok 100zł) nie wiem jakiej firmy

Gość Karmiii
To miło z Twojej strony ale nie wiem czy trafimy z rozmiarem ? :) Jaki to rozmiar?

Karmii: też szukałam i sobie odpuściłam. Chyba na śląsku nie znajdziemy;-( Wogóle w polsce z karmnikami w pełnej rozmiarówce cieżko...

Gość mama tez
to brytyjska stronka gdzie kupowalam m.in. Hotmilk i wiem ze wysylaja za granice, niestety nie znam cen przesylek. Wybor maja spory i sluza rada zarowno telefoniczna jak i mailowa. http://www.bras4mums.co.uk/

Gość mama tez
maja chyba pelna rozmiarowke wszystkich firm

a nie możesz na allegro popatrzeć... przed chwilką tam patrzyłam, i bardzo fajne biustonosze dla karmiących po 12.90 :) w różnych rozmiarach

Gość do karmiii
wejdz na strone: www.bras4mums.co.uk Ja tam kupowalam Hotmilk, zreszta maja spory wybor roznych firm i mysle ze wysylaja za granice, ja mieszkam w UK ale wiekszosc firm wysyla do innych krajow.

Gość gość
Polecam Lovemum.pl Sama kupowałam tam staniczki z Hotmilka:) Sprowadzili dla mnie rozmiar, którego nie mieli na stanie. Jestem bardzo zadowolona z fachowej obsługi i zaangażowania.