Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marika91

Mój chłopak ma małego/

Polecane posty

Gość upiór w operze
rozmiar ma znaczenie ...ale portfela

Gość gość
Rozmiar cyckow i kutasa ma znaczenia

Gość upiór w operze
taaak gościu i to już na pierwszym spotkaniu , czułeś jak patrzą na nos ? To odzwierciedla długość kutasa ,po tym wiedzą . A co do cycków to nie mam pojęcia jak sprawdzić czy prawdziwe

Gość gość
Prawdziwe? Hehe wazne zeby byly.

Gość upiór w operze
nie zgodzę się , jak przygryziesz sutka prawdziwych ,to co najwyżej dostaniesz w pysk :D A zmywać silikon z maski to nie łatwa sprawa .

Gość ryczaca
Moj tez mial malego to po pierwszym razie go zaraz odwalilam bo nie bede sie z nim cale zycie meczyla i na zebry chodzila

Gość gość
Może ważę cipy są Za dużej dla tego nic nie czujecie

Gość gość
Dziewczyny!! Facet moze miec czlonka wielkosci 5cm, a jak wie co to ra wstepna, peeting i potrafi rozgrzac kobiete to wielkosc wcale nie ma tu znaczenia !! uwierzcie hhehe. Z wlasnego doswiadczenia. Pozdrawiam :)

Gość gość
to już nie problem, bo są fajne tabletki, można powiększyć członka o 7,5cm. ranking metod jest na rspp.pl

Gość nowy gość
Najpierw spróbuj sexu z nim, potem będziesz się zastanawiać czy to naprawdę tak mało, bo mało jak jest w obwodzie to faktycznie kicha, ale jak jest mały a gruby to już sporyyyy plus. Sama zobaczysz.

Gość agnieszka1994
Kupcie sobie w sklepie erotycznym żel powiększający. Naprawde polecam. Ja kupowałam w www.molsexshop.pl Mają dobrej jakości produkty i dyskretną dostawę.

Gość przema
Te co uważają że 15 ,16cm to mało i conajmniej 20 jest git to chyba się z tymi k****ami na łby pozamieniały i tak wogóle to po co na takie fora wchodzą? Chyba już zdążyły się do okoła pochwalić jakie przyrodzenia mają ich faceci ją miałem małego i sobie ćwiczeniami powiekszyłem, tak da się! Wytrwałość i systematyczność i po pół roku +3 cm we wszystkich kierunkach moja dziewczyna była zadowolona i że wcześniejszego stanu rzeczy teraz gdy mam 16 na 16 trochę trzeba uważać bo czasami boli i coś zaczyna podejrzewać bo ostatnio stwierdziła że coś chyba urósł abp pali Jana Ale wracając do meritum gróbość Ma wieksze znaczenie ale jak jest długi to działa na wyobraźnię i panna sama sobie w głowie grę wstępną ułoży

Gość przema
A czy wy moje drogie panny takie idealne jesteście? Jak widzę wpis że "mały fiut to porażka" to co ma powiedzieć facet na miseczkę a lub zj****y ryj nie wspomnę o pustostanie we łbie bądź wielkiej d***e chciałbym zobaczyć zdjęcie chociaż jednej takiej wymagającej

Gość przema
Sam miałem kompleksy i moja dziewczyna kiedyś się pytała mnie dlaczego nie miałem dziewczyny przez 6 lat skoro taki przystojniak jak ja mógłby mieć każdą jak jej powiedziałem że mam kompleks małego to mnie wyśmiała i powiedziała że chyba małego nie widziałem i że mój jest ok a nawet gruby miałem wtedy 13 dł i 13,5obwodu teraz mam 16 na 16 i kompleks znikł na temacie ćwiczenia na rozciąganie na kafeteria opisuje jak tego dokonałem więc i wy spróbujcie powodzenia

Gość gość
Mały fiut to totalna porażka, a Wy się pocieszajcie ,że jest inaczej. A zwłaszcza ten od grobosci...nie dość że w gaciach pustka,to jeszcze analfabeta.. GRUBOŚCI.. ofiaro losu..

Gość gość
12cm to faktycznie porażka, Rzuć go w trąbę i znajdź sobie chłopaka z nmormalnym 20cm penisem. Wtedy zobaczysz dziewczyno jak pieknie może cię walić taki ogier i ile orgazmów cię ominęło.

Gość gość
Oklejanie mu plastelina lub napchaj serdecznie coś do p***y

Gość gość
Za rzadko mu ssiesz. Na to wychodzi

Gość gość
Zamień go na konia

Gość gość
Miałam tak samo dwa lata z chłopakiem byłam i penisa miał małego (nie wiem ile cm ale mały) poznałam mojego obecnego męża i jak zobaczyłam jego penisa pierwszy raz to sie wystraszylam a sex to jak bym była dziewica a ma (19cm) zmien faceta a przekonasz sie co to sex

Gość gość
Najbardziej zaskoczone są zawsze kobiety które chodzą po saunach i się naoglądają facetów z penisami w spoczynku.Myślą że faceci maja małe fiutki a nie wiedzą że gdy będzie we wzwodzie to może być kilka razy dłuższy i o wiele grubszy.Niewiele jest inteligentnych kobiet które o tym wiedzą.

Gość gość
malutki siusiaczek