Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tableteczkamała

dziewczyny co ja mam zrobic jestem w strasznej kropce

Polecane posty

Gość histeryzujesz dziewczyno
i to jak wez, w ogole dupy nie zawracaj

Gość MMMery
Zostaw go. nie jest Ciebie wart. Jeśli cokolwiek zaczniesz wątpić lub on nakładzie Ci trochę swoich kłamstw do głowy to zajrzyj tutaj. My Cię pocieszymy i doradzimy.

Gość tableteczkamała
nie uwazam ze histeryzuje.

Gość zgadzam sie z
tak zaczynaja sie madre rady zostaw itp itd Denerwuja mnie tylko sformułowania a moze jestem w ciazy a zkim ja wychowam dziecki..dzyzas a nawet testu nie zrobiłas bo jeszcze nie czas. Naprawde sie nakrecasz. Masz dwa wyjscia zapytać go o co kaman z smsami i zdjeciami (tylko co to znaczy półnagie ze co zdjęcie cycków mu wysłała ? tudzież dołu? albo nakrecaj sie dalej, nie spij płacz ....chyba lepsza będzie opcja nr 1

Gość uspokoj sie kochana
bedzie dobrze, ja wiem ze zdrady sa okropne, ale takie zycie ze kazdy z nmasma swoje potrzeby ja raz o malo tez tego nie zrobilam bo czulam sie zaniedbana...

Gość tableteczkamała
nie ona była goła, ale dołu nie było widac a cycki zakryła rekami. takie pozy

Gość zgadzam sie z
po prostu z nim porozmawiaj. Gorsza sprawa jest taka ze zajrzałas mu do telefonu a nie powinnas bo to jego własność. Zaczynajac rozmowe bedziesz musiała mu o tym powiedziec

Gość tableteczkamała
no wiec wlasnie i sie tego boje

Gość zgadzam sie z
no dobra to trzeba sposobem. Najpierw sprawdz czy faktycznie próbuje cos ukryc. Nie wiem zapytaj czy mozesz wyslkac smsa z jego telefonu bo twoj sie rozładował, pokombinuj. Jesli bedzie bronił telefonu jak przysłowiowy lew to moze, zazanczam moze oznaczac ze cos tam próbuje ukryc ale dowód to zaden nie jest.Musisz pokombinowac tak zeby nie wyszło ze grzebałas mu w telefonie

jesli wzięłaś ta tabletke z kilku godzinnym opoźnienie to NIE JESTES W CIAZY! przestan histeryzowac, panikowac i zadreczas sie tym w co ubierzesz dziecko i czy starczy Ci na wszystko bo nie masz poki co zadnej pewnosci ze jestes w ciązy! a fakt ze tak myslisz i dodatkowo upijasz sie alkoholem swiadczy o Twojej niedojrzałości i głupocie. Zamiast sie dowiedziec o co chodzi to Ty snujesz jakies niestworzone historie. Zapytaj sie faceta co on odpierdala, zapytaj sie tej kobiety, jej faceta bo moze ona sie pomyliła z tym smsem? moze to miał byc sms do innego faceta? moze wysłała i nie zdawała sobie sprawy ze Ty bedziesz mu szperac po komórce? dziwne ze akurat teraz jak jestes w ciązy i macie spedzic razem wakacje to nagle po 5 latach sprawdzasz mu kom... mialas jakies podejrzenia? nie wracał na noc do domu? pisał z kims non stop? nie okazywał Ci milosci? nie chciał sie z Toba kochac? pogadaj z nim zamiast panikowac!

Gość zgadzam sie z
ostatecznosc rozmowa z chłopakiem tej dziewczyny bo rozmumiem ze takowego ma

Gość tableteczkamała
pogdalam z nim i on jej ufa bezgranicznie, wie ze z niej bylo niezle ziolko ale sie zmienila i on w nic nie wierzy, sa raezm 2 lata i planuja dziecko. wiem ze jestem niedojrzala dlatego nie moge byc w ciazy :( sprawdzialm mu komorke bo mnie cos tknelo zeby tam zajrzec :( tych zdjec bylo wiecej nie jedno. a co do tabletki to zorientowalam sie dopiero 2 dnia jak chcilam siegnac po nastepna :( jak myslicie duze prawdopodbienstwo ciazy?? to byla 17 albo 18 tabletka

Pytanie: czy to było Twoje pierwsze w życiu opakowanie? Czy kolejne z rzędu? Jeśli pierwsze W OGÓLE, to szansa na ciążę jest znacznie większa, niż w przypadku, jak faszerujesz się hormonami miesiące lub lata...

mozna sie spóźnic z tabletką 24 godziny. Poczytaj sobie w ulotkach. Chroni Cie tabletka z poprzedniego dnia ale po prostu musisz potem uzywac prezerwatyw. W ciazy nie jestes jesli to 18 tabletka. a mowiłas temu facetowi jakie fotki wysyłała ta panna do Twojego chłopaka?

Gość gwiazdeczka8
marna prowokacja :O

Gość tableteczkamalaa
tak on w to nie wierzy mysli ze chce rozbic ich zwiazek ;/ a teblatki biore juz jakies 3 lata

Gość mogłas sobie na komorke
przesac te fotki i potem powiedzeic jej facetowi ze mu wyslesz na dowod;)

Gość tableteczkamała
aj dziewczyny ja juz nie moge, spotkalismy sie wczoraj, przyjechal od razu po pracy, ciagle go obserwuje-kest taki slodki, kochany, mowi o przyszlosci sto razy powtarza jak to mnie kocha matkooooo to tragedia jakas ;/ dzis mam dostac okres :( siedze jak na szpilkach, czuje ze moge byc w ciazy a wtedy moj swiat sie zawali :(

kochana wspolczuje Ci znalazlas sie w dosyc ciezkeij sytuacji.proponuje zebyspoleciala do sklepu po test i zrobila go zeby miec pewnosc.jesli nie jestes w ciazy zostaw drania nie daj sie ponizac.zdradza Cie a przed Toba udaje niewiniatko,mowi ze kocha chyba jakies kpiny sobie z Ciebie urzadza:/

Gość tableteczkamala
no wiec wlasnie nie potrafie zrozumiec, zeby facet tak potrafil klamac-przeciez to jest niemozliwe :( tylko czy test mi po tygodniu wykaze ;/

Gość elalalalala
wez przestan sie nad soba uzalac bo az wkurwienie bierze jak sie to czyta. 1. zrob test a nie pierdolisz o ciazy 2. pogadaj z facetem 3. jak nic z powyzszych pkt nie zrobisz, przestan pierdolic i sie uzalac bo wychodzi tylko z tego zal.pl.