Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olisosko

pytanie o iphona

Polecane posty

Gość olisosko

czy moze mi ktos wyjasnic czym sie rózni GS od samego G w IPHONIE? chcialabym sobie go kupic ale widze duzo róznice w cenie i nie wiem o co chodzi. Dzieki

Gość olisosoko
na allegro sá dwa rodaje IPHONE 3GS i sam IPHONE G i nie wiem czym sie rózniá.. jedno wiem napewno tylko cená ale cos musi byc na rzeczy!

jak chcesz zapytam mojego faceta :) on zajmuje sie iphonami, pracuje w dziale technicznym firmy telekomunikacyjnej i jak Iphone wchodził do polski to testował te urzadzenia,

Gość giertuś
i po co Ci on ???????????????????????????????????????????????????

Gość osolisko
bo mi sie zepsul telefon? -nevermind ! Jak wejdziesz na allegro i wpiszesz iphone 3 G 16 GB to niektore aukcje (te drozze sá ) z iphone 3 GS 16 GB

ten ze znaczkiem 3GS ma więcej funkcji ; np:nagrywanie wideo,Voice Control, wycinanie, kopiowanie, wklejanie ( chodzi o tekst ), od razu ma MMS nie trzeba wgrywac tej aplikacji przez itunes itd tip , no i może służyc jako modem , wiele by tu wymieniać

Gość ososliko
looo rety.. chyba jestem za prosta na ten telefon.. -jak myslisz dolozyc 300 zl i kupic ten GS?

Gość oosolisko
a noi co to jest MMS?

jak nie jest Ci potrzebna funkcjonalność to po co przepłacać, zreszą osobiście moim zdaniem iphone to nie telefon, fajnie sie go używa , ale sms tym nie popiszesz hehehehe dlaczego własciwie chcesz iphone lepiej cos kupic z Windowsem mobile

oosolisko a noi co to jest MMS?... MMS -Multimedia Messaging Service :P

Gość giertuś
jak sama tak piszesz , że jesteś za prosta :D to po co Ci on No chyba,że będziesz przeglądać kilka godzin dziennie neta :)

Gość osolisko
jestem totalnie zacofana jesli chodzi o telefony, a szczegolnie o te najnowsze ba alem glupia MMS tylko zmylila mnie Twoja wypowedz na temat wgrywania, wlasnie chcialabym sie troche tym zainteresowac w sumie nie potrzebuje nic robic poza dzwonieniem ale bardzo mi sie podoba:) Dziekuje za pomoc:)

zgadzam się z Giertusiem...iphonem można się pobawić :) a potem nie używa się go zgodnie z jego możliwościami , aaaa i bateria siada szybko , jak go używaz do Neta ( codziennie ładować trzeba )

Gość osolisko
a moze chcialabym zostac falista? nic Ci do tego :P