Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodowyglada

PYTANIE DO KOBIET

Polecane posty

Gość mlodowyglada

hej, mam pewne pytanie do kobiet. Mam 22 lata, jestem przystojny, szczuply i dobrze wychowany. Mam jednak pewną wade-mam bardzo "dziecięcą twarz" i wygladam na jakies 5 lat mniej.... I teraz pytanie- czy przeszkadzaloby wam to, drogie Panie?? zwracacie uwage na takie rzeczy i czy umowiłybyscie sie z kims kto wyglada mlodo na swoj wiek....

powiem wam coś moja mama chciała kupić sobie krem przeciwko zmarszczką a facetka w drogeri powiedziała że nie ma kremów dla kobied po 30 a moja matka w tym roku skończyła49 i wygląda bardzo młodo jak kiedyś poszła z moim tatą na pokaz to facet powiedział ze mój tata ma bardzo młodą żonę a tata jest od niej młodszy o 3lata!!!!!!!!!!

Gość hehehhe niezłe z tą babką
w drogerii:D Tez bym chciała aby przyszłosci brano mnie za młodszą niz jestem...teraz mam 27 lat i już panicznie boję sie starości i upływajacego czasu:(Czasem czuję,ze młodość mi już ucieka:o Wrózko napisz mi proszę co robi Twoja mama,.że wygląda tak młodo?Stosuje jakieś specjalne kremy,diety?Jaki tryb życia prowadzi?

Gość Dark Fantasy
Ja lubię takich młodo wyglądających facetów :)

Gość lepiej wyglądać na mniej lat
niż się w rzeczywistości ma niż na więcej.

Gość kierowniczkaaa
ja tez mam 22 lata a dzis szlam sobie drogą zaczepiali mnie gimnazlajsci i sie darli :D w sklepie bez dowodu nie kupie wódy czy petów :D wygladam na 16-17 i w sumie sie ciesze :D a moja mama ma 53 lata a wyglada tez na po 30 :D nie wiem co ona robi ale niegdy nie paliła, malo pije prawie w gole nawet na weselach :) uzywa kremow na noc tylko takie zwykle za 30 zł :) a ja pije pale cpam i dalj jestem mloda :)

Gość to kwestia genów
mozna nic nie robić,prowadzić byle jaki styl życia,nie dbac o siebie,nie używać kremó a mimo to wyglądac młodao bo to TYLKO geny decydują o tym.Natomiast jak ktos ma zle geny to zadne kremy mu nie pomogą...

Gość kierowniczkaaa
tez tak sadze :) moja mama czolo ma gladkie . zadnej zmarszczki jedynie wokol oczu kurze lapki i tyle!!!!!

Gość nlodowyglada
co innego u kobiety, ale jak facet tak mlodo wyglada to chyba kiepsko....

Ja tam lubię młodszych czy też takich, którzy wyglądają młodo i mają chłopięce buźki:classic_cool:

mi akurat by to nie robilo bo sama wygladam na duzo mlodsza niz jestem w rzeczywistosci :)

Gość zalezy- jak umawiasz
sie z mlodsza, to zapewne nie bedzie mialo to zadnego znaczenia. Ale może mieć jeśli umawiasz się ze starszą, ale to tez niepowiedziane.