Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika1239

zwolnienie z basenu

Polecane posty

Gość weronika1239

Witam! Chciałabym załatwić sobie zwolnienie z basenu. Nie chcę po prostu chodzić i tyle. Wf na sali etc. jest ok, ale basenu po prostu nie cierpię. i mam takie pytanie: do jakiego lekarza się udać i co mu powiedzieć żeby dał?? Bardzo proszę o pomoc...

powiec że ocena z wf-u bardzo ci średnią obniża a ty chcesz mieć czerwony pasek na świadestwie a ty do jakiej szkoły łazisz że masz obowiąskowe pływanie

Gość weronika1239
ale czy lekarz rodzinny da mi ten świstek czy musze isc do jakeigoś specjalisty?? chodze do lo... ;/

Gość też chce zwolnienie
i nie wiem jak się do tego zabrac :D

Do lekarza rodzinnego przynajmniej na początek , tylko wątpię żeby dał Tobie zwolnienie (może nie być honorowane na dłuższą metę ) , przeciez to jest dla Twojego dobra :)

ja mam od rodzinnego na cały rok (ale zwolnienie z przyczyn medycznych) w mojej szkole połowa ma zwolnienia na ładne oczy a w zwolnieniu nie trzeba dawac przyczyny choć jest na to miejsce (tajemnica lekarska)

wrozka sabrina ile masz lat? wystaraczy ze pojdziesz do swojego poedistry i powiesz ze czesto bola cie zatoki albo uszy - zakaz plywania

"(ale zwolnienie z przyczyn medycznych)" No widzisz ? i tu jest różnica , lekarz ma podstawę do wydania go :)

Gość weronika1239
W sumie z tymi zatokami to by może przeszło, bo mam z nimi problemy i często choruje na nie, to moze by mi dał .