Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agama

Zdradzona narzeczona

Polecane posty

Witam Jestem z facetem 5 lat. Od roku mieszkamy razem. Było pięknie, rodzinnie. Pojawiły się problemy finansowe. Zaczęliśmy mniej rozmawiać a więcej rozmyślać nad problemami. Od miesiąca coś się zmieniło. Nie interesował się mną, nie sypiał ze mną, wymykał się z domu, często przebywał przed komputerem. Pewnego razu postanowiłam sprawdzić co się dzieje. Regularnie sprawdzałam jego maile, gg itp. Znalazłam listy z dziewczyną, którą znam od niedawna i to słabo. Pisali do siebie miło, czule o tym jak tęsknią do siebie itp... Zmroziło mnie. Oczywiście awantura. Szał, płacz, brak sił na cokolwiek. Prosił o wybaczenie.... Chciałam się wyprowadzić ale serce nie pozwoliło, chociaż głowa wręcz kazała. Wiem że nie zdradził mnie fizycznie, ona nie nalezy do tego typu kobiet. Ale zdrada psychiczna jest chyba gorsza niż fizyczna. Boli mnie nadal, gdy zasypiam w niepewności czy tej nocy nie będzie czasmi śnił o niej. Nie jestem żoną, nie mamy dzieci.

Gość ahh ehh oohh
Można wybaczyć, ale uwierz mi, że dużo będzie Cię kosztować ponowne zaufanie. Ja miałam podobną sytuację w październiku i wiesz co... myślę o tym bardzo często, mimo, że kocham go, ciągle robię mu jakieś wyrzuty. Musisz być slina, bo jeśli nie, będziesz miała tak jak ja.

Własnie martwi mnie to niesamowicie bo zapomnieć nie mogę. I tak jak piszesz ja też mu robie ciągłe wyrzuty. Na to wszystko mi tłumaczy że mu nie pomagam w naprawieniu relacji w naszym związku. Ciężko mi. A zostawić go nie potrafie....

Gość przegrałaś życie......
:classic_cool: