Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnemysliciaglemam

co mam o tym myslec ?

Polecane posty

pisałam już kiedyś o chłopaku z którym jestem, że mieszka w niemczech ale co dwa miechy jest w polce itp.. takie małe przypomnienie dla tych,co czytali. a więc był w polsce ale znów pojechał i teraz w pazdzierniku miał wrócić. Moja przyjaciółka powiedziała,że za bardzo mu ufam i ,że ona sprawdzała każdego swojego faceta.. więc założyłam lewe konto na nk, wstawiłam zdjęcia ładnej dziewczyny,wpisałam jego miasto w niemczech i napiasłam do niego,czy się poznamy i czy mnie oprowadzi.. od razu poprosił o gg.. a że miałam stare jeszcze to mu podałam i zaczełam z nim pisać.. Pisał "do tej dziewczyny" że strasznie mu sie podoba,że chętnie sie pozna z nią itp. Kiedy go zapytalam jako ona czy ma dziewczyne albo z kimś świruje,bo licze na coś poważnego z jego strony odpisał,że nikogo nie ma i on też chciałby na poważnie... w tym samym czasie napisałam do niego ze swojego gg , cisza przez jakieś 20 min.. a ciągle pisał z tą "laską" po 20 min napisał,że nie było go przy kompie :] nie wytrzymałam zaczełam mu wrzucać,że znam tą dziewczyne,że ona mi wszystko powiedziała i oczywiście wielka afera.. a on,że ma wątpliwości co do naszego związku przez tą odległość,że nie mógł ze mną o tym gadać,bo ja sie wtedy wściekam itp.. i myślał,że z tamtą mu wyjdzie.. a tak naprawed ja mu powiedziałam,ze ma wybór ja go nie zmuszam bo dość często o tym mówiliśmy.. To był szczyt wszystkiego, gadał z nią z 10 min i wiązał z nią przyszłość! chłop 21 lat.. ten mężczyzna który codziennie powtarzał mi,że liczy się tyklo prawda,że bez niej nic nie zbudujemy.. poczułam sie jak taka opcja zastępcza.. nic by mi o niej nie powiedział kłamał by a jakby ona była prawdziwa to pierdolną by mnie jak osattnią szmate.. teraz pisze,że jest mu wstyd,że ziemie by poruszył żeby to cofnąc,że nie wie,co go podkusiło,że liczy,że dam mu szanse.. ale ja mam ogrome wątpliwości :O nie wiem co robić..

Gość la mam ba P
kopnij go w dupe , moim zdaniem ponizyl cie , bylam w podobnej sytuacji , ktos z kim wiazlam przyszlosc , zaczol pisac z kims innym i powiedzial ze nie ma nikogo a BYLAM PRZECIEZ JA , z tym ze tamta osoba istniala naprawde a nie na twojej zasadzie udalam kogos innego...

też myślałam,żeby to zakończyć.. ale wiem,że bede plakac przez to ;/ teraz tez placze ze tak zrobil,ale to bedzie z tesknoty.. a teraz zaczela sie szkola obowiazki.. nie wiem co sie dzieje nawet na lekcjach tak jestem tym zaabsorbowana..

Gość la mam ba P
wiem o czym mowisz ja tez to przezywalam gdy chodzilam do szkoly opuscilam sie w nauce zamykalam sie w pokoju i nie wychodzilam z niego bo nie mialam ochoty na nikogo patrzec wiem ze to boli gdy ktos ci obiecuje a okazuje sie ze to bylo klamstwo ... tez plakalam ale pomysl ze moze wywinac ci podobny nr znow za jakis czas , mowiszze jest w niemczech dzieli was odleglosc kto wie czy tam sie nie umawia

prosze doradzcie..

nie zastanawiałabym sie nad tym ani cwhili gdyby to nie był dopiero drugi chłopak z bardzo wielu do ktorego poczułam to cos..

tak, na dodatek klasa maturalna..

Gość la mam ba P
tez bylam w maturalnej wtedy , tak jak ja i kolezanka powyzej radzimy ci zostaw go nie warto...

Gość czarnemyśliciąglemam
eh,.. myślicie,że sprawdzi się reguła zrobił raz zrobi drugi?

Gość la mam ba P
uwazam ze tak , zreszta u mnie jak ktos raz oszuka to jest skreslony , jak mozna ufac potem? ja nie potarfie