Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora dzis..

Biegunka,bol brzucha,ciaza...

Polecane posty

Gość chora dzis..

Witam wczoraj zjadlam cos nie tak:( strasznie mnie kilka razy przeczyscilo..:( Do tego okrutne skurcze jelit..Dzis bylam u lekarza zapisal mi smecte,nospe forte..Niby troche pomaga ale rewelacji nie ma,stosuje diete,lekarz powiedzial ze jak nie przejdzie mam jechac na patologie ciazy,ale chcialabym tego oczywiscie uniknac..Macie oze jakies sposoby?Dodam iz to 5 miesiac ciazy :/

Gość chora dzis..
Nikt nic nie poradzi :(

Gość *****111222
nie wiem co ci poradzic choc ja miałąm tak wczoraj tylko ze mi przeszło bez leków a tez juz byłam mega wystraszona bo u mnie to juz 8miesiac, a dalej masz biegunke?

Gość chora dzis..
Nie mam juz biegunki ale bola mnie wszystkie flaki ;( takie klucia mam szczegolnie po lewej stronie...

Gość *****111222
ehh no ze tak powiem wiem co czujesz, jak juz biegunka ustała to juz jest dobrze, teraz duzo pic trzeba zeby nadrobic płyny no i dieta lekkostrawna i powinno byc dobrze choc wierze ze sie wystraszyłaś

Gość megi_1985
Wiesz ja też to miałam dwa razy a jestem w 10tc. U mnie zaczynało się od skurczów i robiło mi się słabo, dopiero jak dostawałam biegunki to wtedy mi wszystko przechodziło, ale nie powiem długo się męczyłam pierwszym razem 30min a następnym prawie godzinę. Od tej pory uważam co jem, wszystko popijam cieplutką cherbatą. Innego sposobu nie mam. Pójdę niebawem do lekarza to jak coś więcej się dowiem to Ci napiszę, chociaż ja pewnie i tak nie bardzo mogę w tym etapie ciąży przyjmować jakiekolwiek leki. Więc dieta, dieta i jeszcze raz dieta.

ja też mialam taka akcje w 3 miesiacu i strasznie sie wystraszylam ale nic sie nie stalo, dziecku nie powinno zaszkodzic jesli sie nie odwodnisz wiec pij ile sie da :)