Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasek...

Czy zwykła, spokojna dziewczyna musi być sama?

Polecane posty

Gość a ja wpiszę...
Najlepiej iść z koleżanką chyba... - ale w moim przypadku wszystkie już mężatki :o. A z innym facetem... Wtedy omijacie nas szerokim łukiem... :(

Koniu zaufanie to można mieć do kogoś kogo się zna... Ale się aktywny zrobiłem, fiu fiu. Normalnie piszę sam ze sobą ;)

Gość smutasek...
słusznie :) Jeśli się jest z kimś to nigdy nie wolno narażać swojej drugiej połówki na nieprzyjemności. To świadczy o człowieku. ;) A ja oczek nie zamykam

Gość smutasek...
ooo i mamy dobrego duszka tematu :D

Nie jesteś sam, Seleukos. Dziś ostrze mej nienawiści skierowane jest przeciwko drugiej stronie tej tak nielubianej przeze mnie układanki - przeciwko samcom. Dajcie mi łańcuch, a zacznę szczekać.

A ja wpiszę... - zgadza się Ech ta wszędobylska teoria spisku. Dziewczyny nie dajcie się zmanipulować!!! Nie słuchajcie, tego co tu zostało napisane - jesteście beznadziejne ;) Straszne to jest... Zwłaszcza te duchy... ;)

Gość smutasek...
O Duchach się w nocy nie rozmawia. Bo później zasnąć się nie da :/ . ;) śmieje się ...

Gość Seleukos
Tadziu - zamilcz przegniły duchu piekielny :)

Gość a ja wpiszę...
Więc jeśli nie o duchach, to o czym? :-)

Gość Seleukos
smutasek - moja rada jak szukasz faceta to wszędzie ale nie tu.... Załóż konto na sympatia itp. I nie słuchaj tego słodkiego jadu od Tadziopodobnych kreatur ;)

Gość latortura
Smutasek, niestety spokojne, ciche osoby maja przerabane jesli chodzi o zwiazki. Nie wiem dlaczego, ale takie krzykliwe kobiety robiace szum wokol siebie, bardzo pewne siebie, nawet jak nie maja sie czym pochwalic, przyciagaja facetow jak lep na muchy. Facetow malo obchodzi wnetrze czy super charakter. Wszystkie moje kolezanki, ktora imprezowaly przez cale studia, chodzily z facetami do lozka po paru dniach znajomosci, jak mialy wolna gotowke to szly kupic ciuch, a nie np. jakas ciekawa ksiazke, sa teraz w zwiazkach i zaden z ich partnerow nie pomysli sobie, ze zwiazal sie z pusta dupodajka, takze nie oplaca sie byc taka dobra, cicha szara myszka🖐️ Jest taka ksiazka "faceci kochaja zolzy" czy cos w tym stylu i jej tylul jest w 100% prawdziwy.

Gość smutasek...
O wszystkim innym :) a zresztą każdy pisze co chce ... wolny kraj :)

Gość smutasek...
Seleukos oo nie. Internet to nie miejsce to poznawania ludzi z którymi chce się utrzymywać realne kontakty. Nie wierzę w to. Dla mnie liczy się spotkanie prawdziwej osoby.

Gość a ja wpiszę...
latortura "nie opłaca się być" - więc jak? Być kimś innym wbrew sobie? Ja też kupuję ciuch, jak mam gotówkę, niekoniecznie nałogowo czytam książki, mam zainteresowania - i co z tego? A inna niż jestem chyba być nie potrafię... :-)

Gość Seleukos
latortura to kolejne perfidne wcielenie Tadzia który dziwnum trafem zniknął..... A z tą teorią o zołzach..... Żaden zdrowy normalny facet (myślący o rodzinie i stabilizacji) nie chce mieć wrednej pustej (z bogatą przeszłaścią) s*ki w domu... I to nie teoria a praktyka....

Gość a ja wpiszę...
Seleukos Na Sympatii takich nie znajdziesz, więc gdzie? :P

Gość smutasek...
latortura zgadzam się z tobą. Taka jest rzeczywistość. Nie jestem taka jak te dziewczyny. Ale na pewno nie można mnie usadzić w jednej ławce z cichymi dziewczynami, które przez całe życie nic się nie odzywają. W towarzystwie osób znajomych i bliskich mówię bez przerwy. Mam swoje zdanie tak zresztą zostałam wychowana, że rozmawiano ze mną na każdy temat i uczestniczyłam w rozwiązywaniu problemów. Jestem może czasem za bardzo poważna a innym razem śmieję się z głupstw. Popadam w skrajności :D:D

Gość smutasek...
Seleukos niby nie chcą mieć takich żon a jednak jakoś je mają. A my się ty zastanawiamy dlaczego. A kto wie może później mądrzeją i wszyscy są szczęśliwi :D happy end :)

Nie zniknął, ale znika, bo nie mogę czytać tego co piszecie. Napisałem co myślę, do niczego nie dążę... Najazd na mnie za nic. Zabawiajcie miłe Panie swoimi ostrzeżeniami - idealna odpowiedź na pytanie zadane w temacie. A miłym Paniom tymczasem życzę dobrej nocy.

Gość Seleukos
a ja wpiszę...--->Na Sympatii takich nie znajdziesz, więc gdzie? A czy ja szukam kobiety ? Mam już swoją śliczna łanie i mi wystarczy....

Gość latortura
Wiesz co, mi sie wydaje, ze faceci niekoniecznie szukaja takich powaznych, rozsadnych, elokwentnych kobiet, bo takim bardzo trudno zaimponowac, a przeciez kazdy facet chce, aby jego kobieta go podziwiala. Zauwazylam, ze 30letni faceci masowo wiaza sie z 19/20 latkami, ktorym imponuja juz samym faktem, ze maja 30lat i sa niby dacy dojrzali.

latortura - święta racja, ale gdzie ambicja? ;) Już się nie odzywam, przepraszam, nie mogłem się powstrzymać.

Gość latortura
Seleukos niby nie chcą mieć takich żon a jednak jakoś je mają. A my się ty zastanawiamy dlaczego Dokladnie:D Wiekszosc 40latkow rzuca zony dla o wiele mlodszych kobiet, ktore sa jeszcze niedoswiadczone i bardzo latwo nimi sterowac i zaimponowac. Kobiety lubia doszukwiac sie w facetach wyzszych uczuc, ale prawda jest taka, ze nimi prawie przez caly zycie kieruje penis, ktory ma gdzies piekne wnetrze kobiety:D

Gość spokojny wiatr
a ja wlasnie takiej kobiety szukam ;)

Gość Seleukos
latortura--->"Zauwazylam, ze 30letni faceci masowo wiaza sie z 19/20 latkami, ktorym imponuja juz samym faktem, ze maja 30lat i sa niby dacy dojrzali." Raczej lecą na kasę a nie "dojrzałość"

Gość smutasek...
Ale to także zależy od kobiet. Ja osobiście bym nie zgodziłabym się gdyby jakiś mężczyzna porzucił żonę, już nie mówiąc o dzieciach by związać się ze mną. nawet gdybym nie wiem jak była zapatrzona w niego. Przecież jak porzuca żonę to nie mogę liczyć na to że nie postąpi tak ze mną za jakiś czas.

Gość a ja wpiszę...
spokojny wiatr niemożliwe :-)

Gość smutasek...
tadek_1980 nie musisz czuć się urażony. Doskonale pamiętam co pisałeś wcześniej i bardzo dziękuję za tamte słowa. A nieprzychylne posty były tylko żartem :)

Gość smutasek...
spokojny wiatr to na pewno znajdziesz :)