Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majcia00

Kłopotliwa sytuacja..

Polecane posty

Mam 16-ście lat, i mam problem :) tzn. problem to za dużo powiedziane. Moi rodzice maja po 45 lat, i rozumiem, że muszą uprawiać seks, bo to normalne. Tylko chyba nie muszą tego robić o 22.. ja nie mam 10 lat, żebym nie wiedziała co robią, gdy podłoga aż skrzypi ;/ niby zamykają drzwii, ale po wszystkim tata idzie do wc i łazienki wyrzucić kondona ;/ a ja mam pokój obok łazienki, i muszę wtedy udawać, że o 22.20 śpie ;/ Wspomnę jeszcze, że tata uważa mnie za mała dziewczynkę, która pewnie jeszcze tkwi w przekonaniu, że dzieci znajduje się w kapuście :) nie mówiąc już jak by zaeragował, że jego "mała" córcia się całuję i ma chłopaka a tak na serio, to co mam zrobić, żeby ten ich akt miłości mnie nie dotykał?

ej no to co mają to robić bez żadnego och i ach we własnym domu? i najlepiej jeszcze po ciemku pod kołdrą :o wyluzuj, nie robią tego przy tobie tylko we własnej sypialni to włącz sobie muzykę jak ci to przeszkadza. ciesz się, że rodzice się kochają

O jaki atak :) ! Chociaż to było do przewidzenia. Ale kondony w koszu to by sobie chyba mogli darować, nie sądzisz? ;>

Gość kondomy**

Gość zatyczki do uszu i spac dzieci
uchu

Gość 555-666-555
Maja nie przesadzasz trochę?Niby rozumiesz ale jednak kondomy w koszu Ci przeszkadzają,a co mają z nimi robić,kolekcjonować?Z wodą w kiblu nie spłyną:-P

To może o 20 powinnam chodzić spać?! Ludzie to Wy wyluzujcie! Jakaś paranoja to jest, czy Wy jak miesliście 16-ście lat uważaliscie się za małe dzieci? Do liceum chodzę i dobrze się uczę a Wy tu takie ataki typu : zatyczki do uszu i spać dziecko..

oczywiście, że mamy cię za dziecko, gdybyś była "dorosła" to byś zrozumiała, że twoi rodzice mają prawo uprawiać seks w swoim własnym domu, nie będą przecież jak podlotki czatować na "wolną chatę"

Ha, cóż za porażający argument, że nie spłyną z wodą :/ Tobie nie przeszkadzały by 3-4 zużyte kondomy tygodniowo, nie owinięty w nic, tylko od tak wrzucone? To tak jak ja bym wrzucała żuzyte, w nic nie owimniete podpaski!

Gość dgr
No i właśnie miedzy innnymi dlatego nigdy nie chcę mieć dzieci. Nie dość, że pasożytują, to jeszcze obmawiają. :O

Gość dgr
Majcia, a SWOIM domu będziesz je mogła nawet wieszać na żyrandolu, a to jest ich dom i to oni będą robili, co chcą, a Ty masz się zwyczajnie DOSTOSOWAĆ!

Ale własnie chodzi o to, że nie chcę zabierać im intymności, niech się kochają. Tylko ja nie mam, zwycajnie ochoty patrzeć na ospermione kondomy! To chyba można zrozumieć!

Gość dgr
To zamknij oczy!

Bazienka, widzę, że inni forumowicze żużyte kondomy noszą w zębach, bo są we własnym domu ;/ wiecie co? Poziom niektórych wypowiedzi jest gorszy od mojego i nie świadczy to o mojej nie dojrzałości tylko o Waszej niedojrzałości :)

Nie jestes juz malutkim dzieckiem. A rodzice i tak z tego co piszesz kochaja sie w miare dyskretnie. Nie mozesz poprostu wspomniec, zeby zawijali w papier te prezerwatywy zuzyte? Wiecie co, takie zuzyte cudze gumki ze sperma, to by mnie jednak chyba obrzydzaly.

Ale Wy źle mnie zrozumieliście, to nie chodzi o sam fakt tego, że uprwiają seks. Ja się ciesze, że to robią, bo to znaczy, że ich małżeństwo jest mocne! :) tylko chodzi, o te zużyte kondomy, które od tak leża sobie w koszu na smieci w nic nie owinięte.

Gość seks ok ale gumki zawinięte
to że uprawiają seks to w sumie normalna sprawa, ale te gumki mogli by w papier toaletowy zawinąć;) to już kwestia dobrego smaku itp, prz z podpaskami jest b. dobre, bo to przecież normalne że ich córka ma okres i też jest w swoim domu weięc mogłaby wyrzucać byle jak, ale jednak zawija w papier no nie??? Jak i z resztą ja bo inaczej jest to obleśne dla kogoś innego....więc tak samo z gumką zużytą powinny być zawinięte i tyle;) A powiedz -nie macie jakiegoś zwierzaka, np psa??? Bo kiedyś jak czytałam "wpadki" ludzi podczas seksu to jedna os napisała że gumka była obok łóżka czy coś albpo na wierzchu kosza i PIESIO UKOCANY wział i zaniósł mamie pod nogi;) Więc mogłabyś specjalnie psa nasłać na ta gumkę, jakby wyciągnął to by im się moze głupio zroibiło i by już gumnki zawijali w papier:)

Mam psa, ale pies jest raczej z tych leniwych :) i nic nie zrobi bo mu się tyłka nie chcę ruszyć :)

powiedz mamie ze ostatnio nie moglas spac bo jakis halas ci przeszkadzal ;) lepiej jakby pozniej sie tentegowali ja kiedys w nocy sie obudzilam ok 4 to slyszalam rodzicow i tez mam ich za sciana ale zaraz usnelam..

Gość wiesz tu dobrze ktos
ci poradzil,zwyczajnie porazmawiaj z mama.Powiedz o zawijaniu czy wkladaniu do specjalnych torebeczek zuzytych podpasek zeby nie obwieszczac calemu swiatu o tym ze masz miesiaczke,fajnie by bylo zeby rodzicow intymnosci byly wyrzucane w ten sam sposob.