Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc021pomozcie

potrzebuję pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość pomoc021pomozcie

chcę zakupic sobie lustrzanke cyfrową marki nikon, ale nie stac mnie w tej chwili bo kupiłam sobie palmtopa..... ucieszy mnie nawet 20 zł od kilku osób.... pomózcie ! jestem zapisana do fundacji Biedni bogaci.... ale to wciąz za mało. bede szczesliwa jesli przesleci mi chociaz dodatkowe obiektywy , czy tez pokrowiec .... albo lampę błyskową... wstydze sie prosic , ale to moja ostatnia deska ratunku!!!!! nie mam co zjeść na kolacje.... w lodówce tylko sery pleśniowe i kawior...;/ pieniądze prosze wpłacać na konto fundacji Biedni bogaci 223451000098709345109000

Gość wiwoiwowio
Obyś naprawdę potrzebowała pomocy i żeby nikt ci jej nie udzielił. życzę ci tego

Gość pomoc021pomozcie
no włąsnie jej potrzebuję.... płacisz kase czy nie? jaknie to won z mkojego topiku

Gość ja Ci wysle
biedni bogaci usmiałam się do łez ;)

Gość pomoc021pomozcie
a jak wezmę na raty i przesle druczki za banku na Twój adres to bedziesz mi spałcała?

Gość pomoc021pomózcie
zapomniałam dodac ze wpłaty proszę kierowac z dopiskiem- nikon d3. wszystkim darczyńcom z góry dziękuję

Gość klamstwoklamstwo
przgladam foum i spotkalam sie z drugim takim tematem widac ze pisany przez tego samego autora klamstwo nie wierzcie w to

Gość
to ja poprosze o statyw:classic_cool:

Gość ludzie ogarnijta sie
to sobie jakis idiota/ka robi jaja z dziewczyny, ktora pod tym nickiem prosila o pomoc:o nawet jesli tamta byla oszystko, ta osoba ktora zalozyla ten temat jest 1000 razy gorsza od tamtej 🖐️

wszystko to sciema he he ale sie usmiala m o jaaaa a ja chce samochod no i nowy tel.. hehe kupila dziewczyna jakies dziadostwo skoro ja stac na palmtopa to na lustrzanke co nie bedzie jej stac heeh alee wielka sciema widac ze niektorym sie nudzi ehhh..