Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainspirowana wyp.samiec_alfa_

A jak Wy to robicie albo jak Was podrywano ?

Polecane posty

Gość zainspirowana wyp.samiec_alfa_

"samiec_alfa_100 Proponuje poznawać w miejscach publicznych. Np idąc ulicą ( wracając ze studiów , z pracy , ze szkoły ) nieś przed sobą luzno ułożone kartki z zapiskami ( może to byc przepiś babci na zupe grzybowa ) jeżeli spodoba Ci się jakis facet to udawaj zamyśloną i taranem na niego, jeżeli trafisz kartki sie posypią a facet poczuje się winny i pomoże Ci pozbierać je. Wtedy zawsze możesz się zalotnie usmiechnać, chwycić delikatnie za ręke przy wstawaniu i podziekowac. JEżeli facet nie jest d**a wołowa lub zaj**iście nieśmiały to zaproponuje spotkanie. W Autobusie - mile widziana pogoda z opadami. Kup sobie zaj**iscie duży parasol taki z drewnianym szpikulcem . Wsiadając do autobusu rozejrzyj sie jak dostrzeżesz gościa który Ci sie podoba idz przed siebie, jeżeli jest tlok to się nie pchaj na siłe bo będzie głupio wygladać, a jak jest w miare luzno to przejdz obok niego zachaczając go specjalnie parasolem, Uśmiechnij się slicznie i powiedz "przepraszam", teraz masz dwie opcje jeżeli nie znasz trasy autobusu zapytaj się jak jedzie, jeżeli facet załapie o co Ci chodzi to sam pociągnie rozmowe. W Parku. Jeżeli twoj obietk siedzi na ławce to go obserwoj chwile. JEżeli coś czyta możesz przejść obok ( nie zapie**alaj jak by cię goniły psy - idz powoli ), przeczytać tytuł i autora i powiedzieć "O widze że pan czyta ksiązke mojego kolegi" do tego dołącz "uśmiech, głebokie spojrzenie i zaczesanie włosów za ucho" jestem pewien ze facet zapomni co czytał no chyba ze to pedał lub jesteś brzydka wtedy plan nie wypali. Przynajmniej takie metody stosowały panie podyrwające mnie i zawsze im się udawało " zainspirowana wypowiedzia czekam na kolejne :D autorze - wybacz - musialam :D

Gość Ja czasami w autobusie
jak widze fajnego faceta to zawsze 'niefortunnie' na niego wpadam przy pierwszym lepszym zakrecie :D kiedys tak poznalam pewnego chloapaka i bylam z nim miesiac :D

Gość Łiiiii no ja np
Wychodzac rano z domu,staje przed lustrem,biore kartke i opisuje siebie jak wygladam,ubior itp i dopisuje swoj numer telefonu,po czym wychodze ... :D gdy widze faceta,ktory mnie zainteresowal tak jak czytam powyzej,albo 'atakuje' parasolem,albo na ulicy wpadam i dyskretnie wkladam ta ze kartke do kieszeni :D zawsze warto probowac :D wczesniej wiele razy widzialam kogos fajnego i zalowalam ze juz go pewnie nie spotkam :D

Gość ahahahhahahah
no to moze powinnam sprobowac :D

Gość maajaa998
Podoba mi sie to z kartka :D ale facet moze pomyslec,ze to jakis kawalek zbednego papieru i wyrzuci.

Gość no nie złee...
;D macie jeszcze jakies inne sposoby dziewczyny?

Gość Samiec_alfa_100
Widze że się podoba ;), może napisze coś niebawem ;p narazie testuje sposoby podrywu kobiet ;) narazie niezły efekt na 4 dziewczyny dwie dały nr telfonu i jestem umówiony na kawusie ;p

Gość HardCandyy
Maja .. a co jak nagle napisze do Ciebie facet,a Ty nie bedziesz wiedziala ktory to,bo przeciez tyle osob w miescie ma Twoj numer :D Jest to jakis osobny numer cos ala sluzbowy ? :D

Gość dobre to hehehehe

Gość Teraz powiem ja ooo
Ja np bardzo czesto w tramwaju tez 'przypadkiem' wpadam na jakiegos przystojniaka :D ale kurcze zeby z nim pozniej jakis kontakt miec,to nigdy mi sie nie udaje bo jak to uczynic ? :( moze ktos sie wypowie

Gość oreńcz cołt
testowano na mnie wszystko prócz książki i niestety nie działa :( tylko zamiast kartek (to takie banalne) "gubią" klucze albo inne drobne przedmioty "nie zauważając" ich upuszczenia w momencie gdy mijają może trzeba było zobaczyć co robią jeśli za nimi z tymi kluczami nie biegać :D

Gość Ja jestem soba ladnie
wygladam i to faceci mnie podrywaja :) Nie wpadaja na mnie bo to raczej odniosloby przeciwny skutek.Jak prosza o numer-nie podaje.Poderwie mnie ktos kto bedzie wobec mnie obojetny i bedzie mnie zwodzic :)

Gość i ja to powiem
co to za rady, rodem z bravo girl? A jak "obiekt" ma dziewczynę?

Gość Na kazdy temat 29
Ja zazwyczaj usmiecham sie jak w reklamie pasty do zebow :D staje gdzies blisko mojego obiektu westchnien i czekam az podejdzie :D Pare razy mi sie tak zadzylo,a ten ostatni obiekt za 3 miesiace bedzie moim mezem :D

Gość do i ja to powiem
Jak 'obiekt' ma dziewczyne,to raczej sie nie odezwie i nic z tego,ale kobiete nie beda zameczac mysli typu 'dlaczego nic nie zrobilam zeby go poznac' !!!!

Gość Ja nie podrywam facetow
raczej w taki dziecinny sposob

Gość bahama bahaaaaaaaaa
ja teZ nie

jezeli jesteś wysoki, przystojny i dobrze ubrany to wybacz ale prawie każdy sposób dałby efekty Bzdura, nie pewny siebie czlowiek nic nie osiagnie.

Gość tooo jal
kunda tfinte ?

Gość Jakbym widziala przystojnego
wysokiego bruneta siedzacego na lawce spytalabym o godzine :D kurcze,chyba malo pomyslowa jestem :D

Gość Madzialenkaaaaa
Kiedys podszedl do mnie chlopak i powiedzial "gdy sie urodzilas padalo bo anioly plakaly ze stracily najpiekniejszego aniolka" what fuck ? :D masakra to byla :D

Gość Jak facet jest
przystojny to nie mus podrywac lasek tylko one to robia.Tak samo jest z kobietami.