Mikke 13 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dark Prince napisał: Czemu wyłączyłeś komunikator Bo smakosz mi blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Mnie całe życie wszyscy prubujom zniszczyć tylko dlatego że byłeoki inteligentny i miałem szansę być szczęśliwy według parametrów technicznych. Jesteś prymitywnym snorlaxem co z tego że duży skoro się ruszyć nie może, jest leniwy i glupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Mikke napisał: I dobrze, widać że mają się ku sobie. Eli nawet jego mały fiut nie przeszkadza. I lokalizacja z niej taki pustak ze ręce opadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 4 godziny temu A jaka jest zakłamana nie idzie uwierzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 13 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: I lokalizacja z niej taki pustak ze ręce opadają. Chyba nie aż taki duży skoro z tobą zakończyła znajomość i uważa cię za spierrdoxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 13 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: A jaka jest zakłamana nie idzie uwierzyć. Nie zauważyłem tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 13 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: A jaka jest zakłamana nie idzie uwierzyć. Elka jest fajna, chciałbym z nią kiedyś wciągać kokaine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monitor na przedpokoju tak 14 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Mikke napisał: Elka jest fajna, chciałbym z nią kiedyś wciągać kokaine Beznadziejna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 4 godziny temu 32 minuty temu, Mikke napisał: Bo smakosz mi blokuje Odblokuj to ci cos wyślę a srakosza nie ma teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 4 godziny temu Ela już raczej lepiej wyglądać nie będzie i jest w trakcie zamiany w Grażynę ale nie jest jakaś zła z charakteru ma swoje zalety byłaby dobrą żoną gdyby nie skakała tak z kwiatka na kwiatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu Kupa nadal blokuje bo z nią nikt nie chce pisać więc się odgrywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nie otwieraj oczu napisał: Kupa nadal blokuje bo z nią nikt nie chce pisać więc się odgrywa. Mi zaczęła masowo blokować od wybuchu afery instagramowej, wcześniej nikt mi nie blokował prawie wcale to wiadomo że tylko ona ma w tym interes. Max 20-22 lata ma tak mi wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 4 godziny temu Jakby miała więcej to byłbym zdziwiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dark Prince napisał: Mi zaczęła masowo blokować od wybuchu afery instagramowej, wcześniej nikt mi nie blokował prawie wcale to wiadomo że tylko ona ma w tym interes. Max 20-22 lata ma tak mi wychodzi Mnie blokuje bo z innymi babami pisze. Znalazłeś tą mendę jeszcze gdzieś w sieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie otwieraj oczu 40 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dark Prince napisał: Jakby miała więcej to byłbym zdziwiony To i tak długo dożyła skoro odwala takie numery , bo sprzedawczyków nikt nie lubi . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark Prince 6 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał: Mnie blokuje bo z innymi babami pisze. Znalazłeś tą mendę jeszcze gdzieś w sieci No pisalem że ta dziewczyna z insta Marty ( czyli na 99% Klaudiusz) nazywa się Ania, a nazwisko chyba oczywiste jak dwie krople wody nawet takie szczególiki jak potargane rozczochrane włosy to są i na zdjęciach Ani i klaudiusza. reakcje klaudiusza są typowymi reakcjmi osoby, która została zdemaskowana, w pewnym sensie zdjeto jej gacie a ona jest taka nieśmiała jak sama pisze nawet na wykop miała ksywkę Ana de Ann. Pełno jest takich szczególików, lecz na tym etapie kto chce niech wierzy a kto nie, ten nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 221 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Ta elka pewnie poszła się koorwic z malowanym na komunikator. 2 godziny temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: I lokalizacja z niej taki pustak ze ręce opadają. 2 godziny temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: A jaka jest zakłamana nie idzie uwierzyć. 2 godziny temu, Monitor na przedpokoju tak napisał: Beznadziejna. No, podsumowując mam nadzieje że już mi więcej dupy nie będziesz zawracał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 13 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: No, podsumowując mam nadzieje że już mi więcej dupy nie będziesz zawracał. O już wstałaś. Dzień dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 221 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mikke napisał: O już wstałaś. Dzień dobry Jeszcze nie tak całkiem wstałam, a dlaczego ty nie śpisz od 48h? Martwię się o ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 13 Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Jeszcze nie tak całkiem wstałam, a dlaczego ty nie śpisz od 48h? Martwię się o ciebie. spałem wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 2 godziny temu Nie ma to jak placz facecikow promyk i bicu z rana na forum dla bab, bo klaudiusz ich nie chce i ma za 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 2 godziny temu Podotykajcie sie.siusiaczkami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 1 godzinę temu Mnie niestety tez nie chce ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 1 godzinę temu Troche zaczynam zalowac ze nie pojechalem z Katiusza do PL, tam by mi lepiej bylo niz w w UK Life is brutal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 1 godzinę temu Po co ja tu pisze na tym srafe, masakra, no nic Wracam ruuchac sie z moim kochankiem, hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mikke 13 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Mtjkp napisał: Troche zaczynam zalowac ze nie pojechalem z Katiusza do PL, tam by mi lepiej bylo niz w w UK Life is brutal A co alfons znalazł se młodszego i chce cie wypierrdolić z domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 1 godzinę temu Klaudiusz wczoraj pisala o jakichs kolegach na czatach i z pracy, ze sobie znajdzie latem kogos kto bedzie ja wyciagal z domu, wiec nie mam co o niej marzyc nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 1 godzinę temu Skadze pravol, ostatnio ogolilem brode i wrocilem na plywalnie Mam na oku fajna dziewczyne, jaka zgrabna i buzia sliczna to szok xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 1 godzinę temu No nic ide sobie polezec z moim kochankiem, szkoda mi czasu na kafe, wole sobie rzezbe robic, bo klaudiusza mi niedlugo odbije jakis.jej kolega, a ja zostane sam Wiec musze dbac o siebie i cialo robic, zeby sobie znalezc kogos na miejsce klaudiusza, gdy ona wyparuje xD Zegnaj pravol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mtjkp 19 Napisano 1 godzinę temu Myslalem, ze z klaudiuszem jestesmy milosc na zawsze, ale niestety sie mylilem, bo ona woli jakichs kolegow z pracy i z jakichs czatow.dla zboczencow ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach