Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smętka

Zagazować wszystkich facetów. Wszystkich!

Polecane posty

Gość Smętka
Widzę, że błyszczysz dowcipem. A jeśli napiszę, że miało miejsce i jedno, i drugie?

Widzę, że błyszczysz dowcipem. A jeśli napiszę, że miało miejsce i jedno, i drugie? ty na poczatku zablysnelas generalizacja. pisz co tylko chcesz, przeciez to nie ode mnie zalezy

Gość Smętka
To, co ja piszę, zależy wyłącznie ode mnie. A ja piszę: zagazować wszystkich facetów. Bez wyjątku. Bez śladu litości.

Gość Smętka
Tradycyjnie już źle rozumiesz. Poprzestanę na werbalnym postulacie. Moje możliwości wprowadzenia go w życie są żadne. Kobiety na to nie pozwolą.

tradycyjnie jestes kolejna kobieta zglaszajaca ten jakze postepowy postulat, a gdy przyjdzie co do czego, to popelnisz znow ten sam "blad" i zwiazesz sie z nieodpowiednia osoba :-)

Gość Smętka
Dlatego jest rzeczą rozumną zagazować facetów, dzięki czemu problem popełniania błędów przez kobiety zostanie rozwiązany raz na zawsze.

dzięki czemu problem popełniania błędów przez kobiety zostanie rozwiązany raz na zawsze oprocz jednego bledu - samego zagazowania

Przecież świat bez mężczyzn byłby nudny! Fakt faktem, że tak jak wspominały dziewczyny wyżej, wiele dzieł kultury i sztuki nie powstałoby bez nich, to raz. Dwa - to, że są zupełnie inni od nas, kobiet, wcale nie jest odstręczające, a raczej fascynujące. Gdybyśmy zostały same, szybko byśmy się pozabijały... z nudów! Ja osobiście nie mam problemów ze swoim partnerem - jest też moim przyjacielem, dzielimy wspólne pasje, nie zamieniłabym przyjaźni/związku z nim na żadną kobietę. :)

Gość Smętka
To nie jest błąd. To jest marzenie ściętej głowy.

Gość Smętka
Pogadamy za parę latek, Margerite...

To nie jest błąd. To jest marzenie ściętej głowy. rozumna osoba zawsze szuka alternatywnych sposobow - zagazuj siebie i tez nie bedzie "bledow"

Gość Hużystka Gertruda
Pozostawimy przy życiu tylko Psedłonima

Gość Smętka
Sęk w tym, że nie ma dla zagazowania żadnej alternatywy. Pozornie techniczne możliwości istnieją, ale z praktycznego punktu widzenia są one nie do zastosowania. Cyklon B to jedyne sensowne rozwiązanie.

Gość Smętka
Ale po co? Do gazu z Psedłonimem!

Gość njdvkkj
a wszystkie kobiety (typu autorki ) na stos

Gość Hużystka Gertruda
Jest możliwość wykorzystania spalin samochodowych

Gość Smętka
Spaliny są nieefektywne. Dowiedziono to w praktyce sześćdziesiąt pięć lat temu. Trzeba także pamiętać o tym, że dzisiejsze spaliny są o niebo czystsze od prehistorycznych, zatem znacznie mniej trujące.

"Smętka - Całe szczęście już niedługo będzie tak, że kobieta bez udziału faceta będzie mogła zachodzić w ciążę(...)" teoretycznie już mozna. pytanie brzmi - gdzie w tym frajda?... "A ja piszę: zagazować wszystkich facetów. Bez wyjątku. Bez śladu litości." a Tatusia/dziadka/brata masz?...

Smętka. Jestes faszystkowską egoistką. Az smierdzi. Zauważ ze nie zyjesz sama w społeczeństwie, a juz tym bardziej w społeczności kobiet. Jakim prawem zajmujesz głos i uwazasza go za głos populacji kobiet? Nikt Cie nie wybrał na przewodniczącą, nikt nie dał Ci prawa wypowiadać się za ogół. MÓW za siebie !. Dlatego tez Twój glos zniknie jak kropla w morzu.

Gość Hużystka Gertróda
Musiałam poprawić psełdonim, bo wkradł się błąd. Spaliny są superefektywne np. doprowadzone bezpośrednio do kabiny samochodu w zamknietym garażu. Inny znakomity przykład to nieszczelne piecyki gazowe a sezon grzewczy tuż, tuż

Gość Smętka
Wytruć wszystkich facetów nieszczelnym piecykiem gazowym? Hużystka? Ty chyba nie masz poczucia realizmu...

trzeba by chociaz zostawić szczerego - bo komu by autorka udawadniała wyższośc swoich wypowiedzi

Gość Smętka
Ja zawsze mówię to, co myślę, zatem mówię za siebie. Niestety, większość populacji nie jest w stanie pojąć, jak dalekowzroczne i głębokie przedstawiam idee.

Gość Smętka
A frajdę można mieć bez nędznego udziału facetów. Wystarczą dwie elektrody i wiedza, w które miejsce rozumu je przytknąć.

Gość Hóżystka Gertróda
Nie narzekaj Smętka, szukamy pomysłów na zagazowanie wespół w zespół. W obecnych czasach mężczyźni to ciepłe kluchy trzeba wprowadzić jakieś czystki, czyż nie?