Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda 1111

do kobiet które już rodziły

Polecane posty

Gość mloda 1111

witam mam pytanie poniewaz powinnam niedlugo urodzic chcialabym wiedziec czy sprawdzil wam sie termin porodu ustalony przez lekarza czy też ten z usg ?? poniewaz roznica miedzy usg, a lekarzem w moim przypadku to 7 dni.

Gość 7 dni to
zadna roznica, a temat podobny juz zakladalas :(

liczy sie wpisany do ksiazeczki - gdzie jest prowadzona ciaza bynajmniej u mnie ten sprawdzali usg caly czas sie zmienia... tylko pierwsze usg daje prawdziwa date porodu

ja mialam termin z usg na 23 stycznia , a z OM 9lutego , wiec ponad 2 tyg , zaczelam rodzic 29stycznia a urodzilam 31 :)

ja miałam termin z usg na 24 listopada a z OM na 2 grudnia, urodziłam 1 grudnia :)

Ani jeden ani drugi. Urodziłam przez cc dwa tygodnie po terminie (z resztą z USG pokrywał się z OM).

Gość mama niemowlaka
ogólnie miałam trzy różne terminy z usg + czwarty z OM. Żaden się nie sprawdził, wszystkie cztery przechodziłam i urodziłam cztery dni po ostatnim terminie :-)

Gość oliczek policzek
mam termin na 17 wrzesnia ale mam juz rozwarcie od 2 tygoni - pewnie teraz juz większe, ale było na 1 cm. czekam cały czas licząc ze uda mi sie urodzić na tydzień przed terminem. Dz\iecko szybko nabiera tłuszczyku i tyje więc nie chciałabym rodzić wielkiego dziecka bo nie dałabym chyba rady